Новини про зірок
Подобається

Фанати вражені: Розпусна Астаф’єва розказала шокуючу таємницю. Такого точно ніхто не чекав!

08/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фанати вражені: Розпусна Астаф’єва розказала шокуючу таємницю. Такого точно ніхто не чекав!

Популярна українська співачка і фотомодель Даша Астаф'єва, яка тепер будує сольну кар'єру, зізналася, що її дуже збентежила картина двох цілуються чоловіків, передає Корупція.Інфо

Популярне: Переполох в мережі: Кароль там більше не буде.. Шанувальники лютують!

Про це вона розповіла телеведучому Анатолію Анатолійовичу в новому проекті

Під час неформальної бесіди Астаф'єва розповіла про своє понятті краси, перший досвід пікантною зйомки і пошуках чоловіка мрії. Також вона розговорилася про особисте — виявляється, співачка тривалий час утримувалася від серйозних відносин з чоловіками, навіть "для здоров'я".

Коли ведучий уточнив, чи правда це, що у сексапільної Астаф'євої кілька років не було сексу — вона відповіла: "Так".

У той же час співачка зізналася, що її може збентежити. Одним з таких випадків став інцидент, коли її друг-візажист почав прямо на її очах цілуватися зі своїм знайомим. Тоді співачка не знала, що вони — геї, і була збентежена.

Відзначимо, що за останній час в житті Астаф'євої трапилися разючі зміни. Співачка перестала виступати з групою Nikita, а зайнялася сольним проектом і навіть випустила кліп "Весілля".

Також і в особистому житті співачки за останній рік відбулися значні зміни — вона щаслива зі своїм бойфрендом Артемом Кімом і навіть замислюється про весілля