Новини про зірок
Подобається

Співачка Руслана розповіла, як у Карпатах в Купальську ніч шукала цвіт папороті! Там ТАКЕ було!

07/07/2017     Автор: Яна Романська
Співачка Руслана розповіла, як у Карпатах в Купальську ніч шукала цвіт папороті! Там ТАКЕ було!

Співачка збирається в експедицію на "вершину світу" в Карпати. Українська зірка перепливла кілометрове озеро за 30 хвилин, вигадала собі нову пригоду, — передає Корупція Стар

Популярне: Важко стримати емоції: Альона Водонаєва опублікувала інтимне фото з коханим! (18+)

 

Так, в ніч на Івана Купала разом з групою екстремалів співачка має намір вирушити у експедицію на "вершину світу" в Карпати. Про це Руслана повідомила на сторінці у Facebook.

"У ніч з 6 на 7 липня з четверга на п'ятницю, на Івана Купала, піднімусь "на вершину світу" з командою екстремалів, щоб знайти вночі квітку папороті за древнім міфом. Ми піднімемось на малий горганський хребет — там я заспіваю на вершині 1900 метрів під час сходу сонця без мікрофона мовою, якою співав колись весь світ — мовою гір. Я не уявляю які випробування на нас чекають у нічному лісі, в скелях, вздовж гірської річки вночі та на сході сонця", — поділилася з фанатами артистка.


Також Руслана зізналася, що у суботу планує опускатись на найбільшу глибину гірського "озера молодості" в Карпатах на Буковелі, де "на глибині 17 метрів" на артистку "чекає темрява та найзимніша температура води".

Руслана попередила фанів, що свої нічні пригоди збирається транслювати онлайн.

"Ми будемо стрімити початок сходження о 00:00 та кінець на світанку на своїй сторінці. А знімання з квадрокоптера та камер двох операторів покажу вам на свому #ruslanatube", — пообіцяла шанувальникам Руслана.