Плітки
Подобається

Хто цього разу попався на гачок холостяка? Черкасов виклав нове інтимне фото

04/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Хто цього разу попався на гачок холостяка? Черкасов виклав нове інтимне фото

Дмитро Черкасов похвалився уловом, передає Корупція.Стар

Популярне: Вона зважилась на це? Могилевська кардинально змінила образ. Фани шоковані

Знаменитий плавець, за любовними романами якого ще донедавна слідкували тисячі українок, опублікував нове фото на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Хлопець продемонстрував, що він не лише добре плаває, а й рибалить. Спортсмен похвалився кількома десятками бичків. У коментарях припустили, що рибку він найімовірніше зловив в Чорному або Азовському морях.

Тепер до армії шанувальниць Дмитра додалися ще й рибалки. Хто знає, можливо саме таким чином Черкасов хоче віднайти своє кохання. І вже наступним уловом буде не риба? Адже як казав сам холостяк, «Після закінчення проекту пройшло більше півроку. На жаль, мої відносини закінчилися », — повідомив Діма.  Причину розставання він назвав разом з Лідою в студії пост-шоу.

Дівчина зізналася: «Мені дуже сумно, що у нас нічого не вийшло. Я щиро вірила в розвиток наших відносин, тому що була закохана в Діму. Але любов можна вбити фразами і діями, а на проекті була закоханість ».

На думку Діми, почуття Ліди виявилися не такими сильними, як його. «Можливо, у нас були різні рівні почуттів. Я хотів продовжувати відносини », — зазначив він.

Кільце, яке Холостяк вручив у фіналі дівчині, стало для неї лише черговим знаком уваги. «Відносини потрібно розвивати, а кільце — це те ж саме, що троянда. Це була не заручини. Мабуть, Діма трохи переплутав цей момент. Мені хотілося романтики, хотілося, щоб Діма приїхав і той же букет квітів мені подарував, щоб ми спілкувалися і таким чином пізнавали один одного далі. У мене немає тих почуттів, які були на проекті.

 

 

 

"Ловись рыбка большая и маленькая"? охота на бычков?#дмитрийчеркасов #demiratasoy #dmitriycherkasov

Публикация от Дмитрий Черкасов (@cherkasov_dmitriy)