Новини про зірок
Подобається

Хохлушки НЕ ЗДАЮТЬСЯ БЕЗ БОЮ: Корольова бореться з рішенням СБУ не Пускати її До УКРАЇНИ

04/07/2017     Автор: Яна Романська
Хохлушки НЕ ЗДАЮТЬСЯ БЕЗ БОЮ: Корольова бореться з рішенням СБУ не Пускати її До УКРАЇНИ

Співачка Наталія Корольова, якій у жовтні минулого року заборонили в'їзд до України, продовжує боротися за право відвідувати нашу країну. Так, у грудні 2016-го артистка почала процес, — передає Корупція Стр

Популярне: «Як нічна сорочка»: Тіна Кароль вийшла на сцену у відвертій сукні і показала усі свої принади

 

Корольова оскаржує рішення СБУ про заборону її в'їзду в Україну
оскарження рішення СБУ і наразі розповіла, як протікають її справи.

На сторінці в Instagram Корольова повідомила, що 15 червня 2017 року окружний адміністративний суд Києва "виніс постанову, якою відмовив у задоволенні позову".


"Суд послався на постанову СБУ, яким була скасована заборона в'їзду в Україну. Суд вказав, що відміна заборони в'їзду в Україну дає суду підстави для висновку про відсутність підстав для визнання оскаржуваної постанови протиправною. Суд поверхнево поставився до розгляду справи, не дослідив і не дав оцінки жодному з доказів, наданих моїм адвокатом, при цьому вказав, що рішення прийнято СБУ в межах повноважень", — пожалілася підписникам співачка.


Попри це Корольова рішуче заявила, що "хохлушки не здаються без бою" і вона продовжить боротьбу за право вільного в'їзду на територію України.

"Хочеться, звичайно, на все плюнути, розуміючи, що правди нема! Але хохлушки не здаються без бою! Апеляція? Так, почнемо з неї, а там подивимося, куди дорога правди нас виведе!" — наголосила артистка.

Нагадаємо, 12 жовтня 2016 року СБУ заборонила Наталії Корольовій в'їзд на територію України. Це сталося як раз перед концертом зірки, який мав відбутися у київському палаці "Україна" 14 грудня минулого року. Співачку звинуватили в підтримці анексії Криму

 

Я очень благодарна команде молодых юристов и адвокатов, живущих в Украине, которые ведут мое дело "О запрете въезда в страну", за их смелость взяться за это дело, упорство и веру в правосудие!!! В вiльнiй Украине, стремящейся быть европейской страной, к сожалению, как это не печально констатировать, НЕТ независимой, честной и справедливой судебной системы!!! НЕТ!!! Увы!Земляки мои, мужайтесь но с судами у вас полная Ж@..a! 15 июня 2017г. Окружной административный суд г.Киева вынес постановление, которым отказал в удовлетворении иска. Суд сослался на постановление СБУ, которым был отменен запрет въезда в Украину. Суд указал, что отмена запрета въезда в Украину дает суду основания для вывода об отсутствии оснований для признания обжалуемого постановления противоправным. Суд поверхностно отнесся к рассмотрению дела, не исследовал и не дал оценки ни одному из доказательств, предоставленных моим адвокатом, при этом указал, что решение принято СБУ в пределах полномочий. Журналистов на заседание не пустили! Хочется конечно на все плюнуть, понимая, что правды НЕТ!!!!! Но Хохлушки не сдаются Без Бою!!! АПЕЛЛЯЦИЯ!????Да начнём с неё а там посмотрим куда дорога правды нас выведет !

Допис, поширений Наташа Королева (@natellanatella)