Новини про зірок
Подобається

Дружина Ліонеля Мессі: хто така Антонелла Рокуццо

03/07/2017     Автор: Яна Романська
Дружина Ліонеля Мессі: хто така Антонелла Рокуццо

Знайомлять із дружиною Ліонеля Мессі Антонеллою Рокуццо, — передає Корупція Стар

Популярне: Богиня!!! Ольга Сумська зачарувала новою розкішною вишиванкою. Це сукня року

 

У минулі вихідні 5-разовий володар Золотого м’яча, нападаючий каталонської Барселони і збірної Аргентини Ліонель Мессі з розмахом відгуляв своє весілля з Антонеллою Рокуццо.

Торжество відбулося в рідному місті футболіста Росаріо, куди були запрошені зірки спорту і шоу-бізнесу. Всього ж привітати молодят прийшло понад 260 гостей, а за порядком на весіллі стежило близько 300 охоронців.

Загалом, з масштабами гулянки Мессі все більш-менш зрозуміло, адже найкращому футболістові світу з річним окладом більше 40 млн євро по-іншому відзначати одну з найважливіших подій у своєму житті негодиться.

Але сьогодні ми розповімо вам про обраницю Ліонеля – Антонеллу Рокуццо!

Антонелла Рокццо народилася 26 лютого 1988 року в Росаріо. З Ліонелем дівчина познайомилася в 5-річному віці. Вони обидва жили в одному дворі, а її брат часто ганяв із Мессі м’яча. До речі, з Росаріо родом Дієго Марадона й Че Гевара.


Але на початку 2000-х майбутня легенда Барселони переїхав до Європи, де стрімко почав підкорювати футбольні вершини. У цей же час Антонелла продовжувала вести розмірене життя в Росаріо. Закінчила школу, отримала диплом дієтолога, підробляла фітнес-інструктором. На відстані друзі втратили зв’язок і аж до 2009 року навіть не спілкувалися.


Саме тоді Мессі зрозумів, що без Рокуццо йому не жити і в пари зав’язався роман. Щоправда, аргентинець зовсім не поспішав вести під вінець свою обраницю, незважаючи на ідеальні відносини. На відміну від свого одвічного політичного опонента на футбольному полі Криштіану Роналду, Лео разом із Антонелло ніколи не потрапляли в епіцентр гучних скандалів і не світилися на сторінках жовтих газет.

Навіть коли бразильська пишногруда Міс Бум-Бум Сьзі Корстес стала публічно спокушати аргентинця, той на прохання дружини заблокував її в соціальній мережі Instagram.