Новини про зірок
Подобається

Топ-5 кращих цитат Леонардо Ді Капріо! сильно і потужно! Ви ще не чули такого!

29/06/2017     Автор: Яна Романська
Топ-5 кращих цитат Леонардо Ді Капріо!  сильно і потужно! Ви ще не чули такого!

Його обожнюють мільйони. Він досі залишається одним з найбільш популярних акторів Голлівуду і затятим холостяком, — передає Корупція Стар

Популярне: Вона знову це зробила!!! Ви тільки подивіться!!! Світлана Лобода збільшила губи, тепер важко її впізнати

 

Яких життєвих принципів дотримується Лео? До вашої уваги топ-5 кращих цитат Ді Капріо:

1. Мені здається, що головна проблема Америки в тому, що вона намагається встановлювати свої порядки в тих країнах, про які вона абсолютно нічого не знає.

2. Не думаю, що слід ненавидіти папараці. Звичайно, це вторгнення в особисте життя. Але якщо мене від чогось по-справжньому нудить в голлівудських зірках, так це від того, що вони можуть годинами говорити про те, як ненавидять папараці, проте завжди радіють, коли на фотографіях в жовтих журналах вони раптом виходять красенями з пишною гривою.

3. Не розумію, чому я не можу дозволити собі заводити друзів чоловічої статі без того, щоб не поповзли чутки, що я тр@хаю когось в дупу.

4. Я розумію, що не змінюю хід історії. Я знімаюся у фільмах — ось і все. Всі актори — клоуни, яких наймають і платять за це гроші. Історію ми не вершимо, і особисто я чудово це розумію.

5. Зароблені гроші дозволили мені жити, як я хочу, займатися тільки тим, що мені цікаво, і допомагати людям, які цього потребують. Багатим бути добре, тому що маєш можливість ділитися.