Новини про зірок
Подобається

А ви вже її бачили? Гламурна дочка Павла Зіброва вразила своєю красою. Чоловіки, вставайте в чергу!

29/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
А ви вже її бачили? Гламурна дочка Павла Зіброва вразила своєю красою. Чоловіки, вставайте в чергу!

Павло Зібров відомий на всю країну своїми хітами, які стали майже класикою.

 А тим часом його маленька донька, яку він, як і дружину, ніколи не приховував від ЗМІ, вже виросла, і тепер Діана — студентка одного з престижних київських вузів. До речі, в нашому списку вона єдина, хто довів, що все-таки яблуко від яблуні падає далеко і не скористалася «службовим становищем» знаменитого батька для того, щоб засвітити свою зірку в шоу-бізнесі.

Вона самостійно йде до слави і такій красуні це вдається прекрасно. 

Популярне: Українці в захваті: Демі Мур похвалилась світлиною у надзвичайній вишиванці! Ви такої краси зроду не бачили!

 Зібров 22 червня відсвяткував 60-річчя, а 26 червня в Палаці мистецтв "Україна" відбувся великий ювілейний концерт, на якому всі і побачили неймовірно красиву Діану. Донька вперше вийшла на велику сцену.

"Діанка, ви прекрасні", "Діаночко, ти просто велика розумниця, успіхів тобі!", "Діаночка, ти прекрасна дуже приваблива !!!", "Діаночко, чарівна! Дуже гарна !!!", "Красоточка — просто ВАУ! " — прокоментували шанувальники фото з концерту.

Також всі захоплюються їхніми стосунками. Співак зажди в інтерв'ю наголошує про свою любов до двох найцінніших жінок в його житті. 

"Так ніжно любити дочку і отримувати у відповідь таку ж ніжну любов- це дорогого коштує" — написав один з відвідувачів концерту. 

3

Більше того, Діана разом з батьком заспівала кілька його пісень. Серед них "Доня моя донечка" і "Белая серень". Глядачі були захоплені її талантом.

1 

"Чудові))) так все з любов'ю", "Дякую за прекрасний концертний вечір;) нехай усі мріі збуваються !!!, Гарне виконання пісні "Белая серень", "Це було так чудово, просто до сліз!", "Найкрасивіше прикраса концерту", — написали шанувальники.

4

На концерті також виступив молодий артист Андрій Іщенко — хлопець, який зустрічається з Діаною.

"Він у мене колись вчився в Університеті культури, фіналіст "Шансу-2007". Я кілька пісень йому подарував", -розповів сам Зібров.

4