Новини про зірок
Подобається

«Знадобиться не один місяць на відновлення здоров’я» : команда Кіркорова потрапила у жахливе ДТП! Від деталей мороз по тілу!

28/06/2017     Автор: Яна Романська
«Знадобиться не один місяць на відновлення здоров’я» : команда Кіркорова потрапила у жахливе ДТП! Від деталей мороз по тілу!

Російський співак Філіп Кіркоров повідомив, що після ДТП його колегам знадобиться не один місяць на відновлення здоров’я, — передає Корупція Стар

Популярне: Нічогенько так привітала! Фани не знають як сприймати подарунок Дорофеєвої своєму чоловіку


Кіркоров: Нічні гонщики відбулися лише переляком. Хоча, з огляду на те, що зробили, вони не бояться нічого, зокрема і відповідальності за законом 

Команда російського співака Філіпа Кіркорова постраждала у ДТП у Ставрополі. Про це співак розповів на своїй сторінці в Instagram.
Пригода сталася вночі після шоу "Я". Як пише співак, кілька молодиків вирішило влаштувати гонки нічним містом, що і призвело до аварії.
"Сергій, Тетяна, Олег, Ірина і водій Олександр, які їхали після концерту, з вини цих самовпевнених стрітрейсерів дістали серйозні травми: забої, вивихи, переломи… Зате нічні гонщики відбулися лише переляком. Хоча, з огляду на те, що зробили, вони не бояться нічого, зокрема і відповідальності за законом", – написав Кіркоров.
За словами виконавця, на відновлення здоров'я його колегам знадобиться не один місяць.
 

 

Ночью после концерта шоу «Я» в Ставрополе участники нашего коллектива попали в аварию. Пара молодых людей решили устроить гонки по ночному городу и, не справившись с управлением, на полном ходу устроили на перекрёстке аварию. Сергей, Татьяна, Олег, Ирина и водитель Александр, которые ехали после концерта по вине этих самонадеянных стритрейсеров получили серьезные травмы — ушибы, вывихи, переломы… Зато ночные гонщики отделались только испугом. Хотя, судя по тому, что совершили, они не боятся ничего, в том числе, и ответственности по закону. Был на месте аварии, смотря на то, что осталось от автомобиля, большое счастье, что не случилось трагедии. Хотя и сейчас на восстановление здоровья моим коллегам потребуется ни один месяц. Мне сказали, что ситуация на контроле у мэра Ставрополя Андрея Хасановича Джатдоева. Надеюсь, виновные понесут заслуженное наказание и больше от их лихачества никто не пострадает. А нашим ребятам пожелайте скорейшего выздоровления!

Допис, поширений Филипп Киркоров (@fkirkorov)