Новини про зірок
Подобається

Переможниця телешоу «Холостяк» розповіла про майбутнє весілля. Ви будете в шоці від подробиць!

26/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Переможниця телешоу «Холостяк» розповіла про майбутнє весілля. Ви будете в шоці від подробиць!

Переможниця телешоу «Холостяк» Дар'я Канануха повідала деякі подробиці свого весілля. Воно відбудеться вже в наступному місяці, 22 липня, предає Корупція.Стар

Популярне: Вона ж як хлопчик! Віра Брежнєва показала фото з випускного! Світлина, яка шокує! Ви її точно не впізнаєте!

Дарина зіграє весілля зі своїм коханим на території Казані.

В даний час пара веде активну підготовку до процедури одруження. Всі запрошення розіслані, обрані ресторан і весільний наряд для Кананухи. Їх у Дарини буде два: для РАГСу, і для самого торжества.

Обручки майбутнє подружжя обирали разом. Вони вирішили зробити вибір на звичному варіанті з білого золота для нареченого, а для Дар'ї — прикраса з дев'ятьма діамантами.

Основний контингент, який буде присутній на весіллі — молодь, Канануха обіцяє всім святкування до самого ранку, включаючи танці в басейні, який теж є біля банкетного залу. Дарина і Михайло хочуть зафіксувати на камеру ряд вражаючих моментів під водою, до чого нині готуються їхні друзі. Переможниця «Холостяка» із нетерпінням чекає весілля і впевнена, що воно запам'ятається на все життя.

 

 

 

Само понятие "выбор" для девушки — очень непростое? Особенно выбор свадебного платья, как выяснилось на практике, даётся не легко??? Перемерила кучу вариантов, выслушала советы родных и близких, пережила массу впечатлений, противоречивых на самом деле… но выбор все же сделан!?? Спасибо за это @vanilastudio ?❤ Достойный выбор, сервис на высшем уровне, непередаваемая атмосфера, словом — профессионалы своего дела!?? Смело рекомендую как жителям столицы, так и остальным, сама приехала к ним из другого города и ни на минуту не пожалела? Вашему вниманию несколько моделей, что скажете? Какое больше нравится? Интересно насколько наши вкусы совпадают?

Публикация от Дарья Канануха (@kananukha)