Новини про зірок
Подобається

Лайма Вайкуле серйозно хвора. Фанати стурбовані самопочуттям зірки!

26/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лайма Вайкуле серйозно хвора. Фанати стурбовані самопочуттям зірки!

Співачка була змушена екстрено переглянути свій графік. Вона злягла напередодні важливого фестивалю, передає Корупція.Стар

Популярне: Вона ж як хлопчик! Віра Брежнєва показала фото з випускного! Світлина, яка шокує! Ви її точно не впізнаєте!

Рівно місяць залишається до музичного фестивалю Лайми Вайкуле "Рандеву" в Юрмалі. Зараз найгарячіша пора — затвердження декорацій, репетиції, примірка костюмів. Але господиня форуму серйозно захворіла і злягла, скасувавши частину виступів.

"Підхопила в літаку якийсь небезпечний вірус, — розповіла співачка. — Температура, слабкість, кашель … Зараз п'ю антибіотики, намагаюся сильно не навантажувати себе, щоб якомога швидше одужати".

Зі співачкою поруч Андрій — її коханий чоловік, а за сумісництвом і продюсер. "Він допомагає у всьому. Ми не ділимо обов'язки, кожен робить те, що може", — заявляє Вайкуле.

Сьогодні, поки Лайма хворіє, на Андрія лягли турботи про фестиваль. "Це дуже сімейне свято, — запевняє співачка. — Я про стількох музикантів заново дізналася саме після того, як вони опинилися у мене вдома. Валеру Леонтьєва, наприклад. Хтось приходить з квіткою, хтось приносить тортик. І створюється особлива тепла атмосфера . Тому глядачам і здається, що ми прямо з будинку вийшли на сцену. За лаштунками немає ніякої конкуренції між артистами ".