Сексуашечка!!! Настя Каменських вразила всіх схудлою фігурою у відвертому вбранні

24/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сексуашечка!!! Настя Каменських вразила всіх схудлою фігурою у відвертому вбранні

Настя Каменських опублікувала чергове фото з поїздки по Америці, передає Корупція.Стар

Популярне: А ось і реклама під’їхала… Каменських показала занадто відвертий купальник. Ви маєте це побачити!

Гастрольно-відпочинковий тур Насті Каменських і Потапа по США давно закінчився, але спогади про нього все ще турбують артистку. Настя продовжує викладати в особистому мікроблозі знімки з Америки.

На черговому фото співачка відображена в оригінальній сукні з значним декольте. Під пікантний наряд артистка вдягнула чорний топ-бандо.

Поділ міні-сукні прикрашає сітка з переплетень тонких шкіряних ремінців з заклепками. Виглядає наряд дуже зухвало і незвичайно.

7b23556045297cdc0784a2d90af79576


 

Друзья, ураа!!! Лето в разгаре и самые крутые купальники NKsport снова доступны к заказу? Заходите по ссылке в профиле? Сегодня мой фаворит — sexy-купальник с сетчатыми рукавами? Но, так как я обожаю каждую модель из NKsport, завтра может быть новый фаворит? Девочки, обещаю, в купальниках @nksport_for_you вы будете чувствовать себя непревзойденно и все ваши мечты будут сбываться ?❤ И не забывайте: в них можно и купаться, и заниматься в спортзале. Хочу, чтобы NKsport был с вами везде и всегда ☺ Люблю #nksport #найдисвоюформу #sport #swimsuits

Публикация от Настя Каменских (@kamenskux)