Новини про зірок
Подобається

Знаменитий режисер Меньшов образився на не менш відому акторку. Ви маєте знати чому!!!

23/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Знаменитий режисер Меньшов образився на не менш відому акторку. Ви маєте знати чому!!!

Світлана Крючкова дала відверте інтерв'ю. Актриса зізналася, що режисер Володимир Меньшов образився на неї "на все життя", передає Корупція.Стар

Популярне В перерві між уроками? Поліна Гагаріна вразила всіх новим амплуа школярки. Ви повинні це бачити

Сьогодні, 22 червня, відзначає свій день народження актриса Світлана Крючкова. Артистка не приховує, що за довгі роки роботи в театрі і кіно вона з багатьма колегами зіпсувала відносини, чимало акторів і режисерів ображені на неї. "Якщо у мене з кимось зіпсувалися відносини, значить, це люди, абсолютно протилежні мені. Я не належу до них з повагою. Ніколи не мщу. Так що в цьому сенсі прощаю", — зазначила Крючкова.

Так, на неї затаїв образу режисер Володимир Меньшов. "Свого часу я була змушена відмовитися від картини" Москва сльозам не вірить ". Меньшов три дні умовляв, після чого образився на все життя. У мене не було дітей, я ще жила в гуртожитку і як раз в той момент збиралася на зйомки фільму "Пані Марія". я дала слово режисерці Наташі Трощенко, що зіграю головну роль, і не могла його порушити. Хоча вже тоді розуміла, що картина Меньшова буде більш гучною. Ну, а якби я йому дала слово і його б зрадила? Чого тут ображатися ?! " — розповіла актриса.