Новини про зірок
Подобається

Він підкорив мільйони сердець! Що відомо про нового суддю шоу «МастерШеф» Дмитра Горовенка. Неймовірні факти!

23/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Він підкорив мільйони сердець! Що відомо про нового суддю шоу «МастерШеф» Дмитра Горовенка. Неймовірні факти!

Дмитро Горовенко – кулінар з 19-річним досвідом, працює з французькою, італійською, середземноморською і пан-азіатською кухнями, передає Корупція.Стар

Популярне: Знаменитий режисер Меньшов образився на не менш відому акторку. Ви маєте знати чому!!!

Є розробником безлічі відомих українських і зарубіжних проектів («Sanahunt Lounge», «Барсук», «Охота на овец», «L’opera», «Daily fish cafe» та інші). У 26 років потрапив до рейтингу «25 кращих шеф-кухарів України», будучи наймолодшим у цьому списку. Нагороджений Асоціацією шеф-кухарів України за внесок в кулінарний розвиток Києва. Є співзасновником проекту «Шефи».

У 2017 році Дмитро Горовенко приєднався до суддівського складу шоу «МастерШеф Діти». Як каже Володимир Турич (директор творчого об’єднання СТБ, яке випускає «МастерШеф» і «МастерШеф Діти»), новий член журі з першого дня роботи завоював прихильність юних кулінарів. «Було багато претендентів на роль судді, ми провели багато кастингів, і зупинили вибір на Дмитрі Горовенку. У цій людині ідеально поєднуються якості харизматичної яскравої особистості та професіонала кулінарного мистецтва. Нас вразив його послужний список. Крім того, у Дмитра є маленька дочка, що стало додатковою перевагою, тому що ця людина спілкується однією мовою з дітьми», – каже Володимир Турич.

Дмитру двадцять дев'ять років і він поки не одружений, не дивлячись на наявність дитини. Кулінар виховує 8-річну дочку Елю.

Дмитро мріє навчити людей правильно вибирати продукти і готувати корисну їжу, наприклад, він рекомендує готувати на маргарині, стверджуючи, що він корисніший від соняшникової олії.