Новини про зірок
Подобається

Олег Винник розповів про своє ставлення до жінок! Пані, йому ТАКОГО пробачати НЕ МОЖНА!

23/06/2017     Автор: Яна Романська
Олег Винник розповів про своє ставлення до жінок! Пані, йому ТАКОГО пробачати НЕ МОЖНА!

Артист відверто заявив, що в дівчатах для нього важлива не тільки форма, а й зміст, — передає Корупція Стар

Популярне: «Всім би такі»: Ані Лорак показала стрункі ніжки в коротеньких шортиках!

 

Український співак Олег Вінник поділився секретами свого успіху, розповів про зворотній бік популярності, а також зізнався на що, в першу чергу, звертає увагу в жінках.

На концертах артиста кожна жінка відчуває, що всі пісні Олег Винник співає особисто для неї. І це не дивно. За словами музиканта, якщо людина вміє любити, то його любові вистачить не тільки на весь зал, а й на весь світ. Під час виступів феномен української сцени не стримує свої почуття.

"Я ніколи не замислювався, наприклад, що потрібно чимось надихнутися, щоб написати пісню, або де взяти енергію, щоб глядачі це відчули … Я виходжу на сцену, і мене просто розриває від почуттів, я співаю і ділюся з залом емоціями. Я не виступаю, я просто "займаюся любов'ю", своєю улюбленою справою", – розповів співак в інтерв'ю нового номера журналу" Отдохни ".

Величезна популярність Олега Винника навчила артиста зручно почувати себе в будь-якій ситуації.

"Я звик до того, що постійно на виду. Наприклад, я приходжу з тренером до спортзалу, люди підходять, фотографуються зі мною … А буває, що в ресторані обідаю, і весь склад офіціанток закладу пильно спостерігає за цим. Сидиш з тарілкою борщу, як на сцені!", – ділиться Вінник.

Також в бесіді з журналістами улюбленець публіки відверто заявив, що в жінках для нього важлива не тільки форма, а й зміст.

"Як будь-який нормальний чоловік, я дивлюся на жінку з ніг до голови і проводжаю її поглядом, щоб оцінити з усіх боків. І це не якесь одкровення. Я вважаю це нормальним і так повинно бути. Але для мене дуже важливо, щоб дівчина була не тільки красивою, але розумною і досить мудрою. В цьому і є жіноча сила, яка зачаровує", – вважає виконавець.