Плітки
Подобається

І не скажеш що молода мама! Анфіса Чехова приголомшила весь курорт своїми пишними формами. Фани шаленіють!

23/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
І не скажеш що молода мама! Анфіса Чехова приголомшила весь курорт своїми пишними формами. Фани шаленіють!

Одна з найсексуальніших ведучих Анфіса Чехова завжди радувала шанувальників своїми пишними формами, передає Корупція.Стар

Популярне: Знаменитий режисер Меньшов образився на не менш відому акторку. Ви маєте знати чому!!!

Навіть після закриття її програми «Секс з Анфісою Чеховою» та посвячення себе сім'ї артистка іноді дозволяє собі публікувати пікантні знімки в своєму акаунті в Instagram.

Останні еротичні фото, розміщені молодою мамою в соцмережі, дуже сильно здивували її передплатників.

Чехова відпочиває зі своїм сином Соломоном в Італії на термальних джерелах. Кожних день вони купаються в басейні, тому телеведуча не упускає нагоди похвалитися тендітною фігурою в купальнику.

«У гарячих термальних водах відчуваємо себе сухофруктами в компоті? Але зате здоров'я зміцнюється не по днях, а по годинах », — написала Анфіса під однією з фотографій.

Шанувальники теледіви здивувалися її стрункості — пишногруда красуня схудла на 25 кілограм.

Деякі фанати навіть просять її більше не скидати вагу — побоюються, що разом із зайвою вагою підуть і пікантні обсяги в грудях і стегнах зірки.

Чехова стала дотримуватися суворої дієти за порадами лікарів. Вона спочатку скинула 10 кіло, а потім ще 15.

Зараз вона виключила з раціону цукор, борошняне і м'ясо. До того ж, тримати себе в формі молодій мамі допомагає йога.

 

 

Отвечаю на вопрос: "Где взяла купальник?" Уже который год, я покупаю купальники у @anita_underwear У них большое разнообразие купальников на пышные формы! И цвета и фасоны стильные, а не как обычно, из бабушкиного сандука. Почему-то многие производители купальников на большую грудь, как будто застыли в прошлом веке?А у @anita_underwear всё стильное и современное! И главное их преимущество, они очень быстро, практически молниеносно, сохнут??? Я купила себе несколько, и раздельных и совместных, когда буду выкладывать фото в них, поставлю отметку, так что, прежде чем спрашивать, откуда купальник, поводите пальчиком по фото?

Публикация от Anfisa Chekhova (@achekhova)