Новини про зірок
Подобається

А ЧАС НЕВБЛАГАННИЙ: Тільки подивіться, як зараз виглядає і чим займається Ольга Герасим’юк! Ви її не впізнаєте!

23/06/2017     Автор: Яна Романська
А ЧАС НЕВБЛАГАННИЙ: Тільки подивіться, як зараз виглядає і чим займається Ольга Герасим’юк! Ви її не впізнаєте!

Ольга Герасим'юк, — український журналіст, ведуча телевізійних програм, телевізійний менеджер, народний депутат України 5-го і 6-го скликань, — передає Корупція Стар

Популярне: «Всім би такі»: Ані Лорак показала стрункі ніжки в коротеньких шортиках!

 

Зі сторінки у Facebook можна зробити висновок, що зараз телеведуча активно займається політичною діяльністю. Зокрема розслідуванням знищення Школи Сластіона.

 

Фото самої телеведучої можна побачити нечасто. Остання світлина з Ольгою була опублікована, ще 20 травня. Зроблене фото у дзеркалі.  До фото Герасим'юк додала дуже філософський опис.

 

Нагадаємо, Ольга Володимирівна народилася в Пирятині на Полтавщині в 1958 році в сім'ї вчительки і механіка. Закінчила середню школу з золотою медаллю.

За рекомендацією тодішнього "Комсомольского знамени", як переможець спеціального конкурсу, вступила на факультет журналістики в Київський державний університет ім. Т.Г.Шевченка, який закінчила з червоним дипломом. Далі 17 років працювала в друкованій пресі ("Комсомольское знамя", "Коза", "Независимость", журнал "Людина і світ", УНІАН).

П'ять років тому почала працювати на телебаченні в програмі "Післямова" (ТК "Нова Мова"), з 1996 року — автор-ведуча ТРК "Студія 1+1", де був здійснений проект "Проти ночі" (Диплом Національної Ради з питань радіо і телебачення) і тепер — "Версії": лауреат "Золотої ери України-99"; двічі лауреат євразійського телефоруму в Москві, диплом МВД Росії в Міжнародному телефестивалі "Правопорядок і суспільство";

Гран-прі міжнародного фестивалю "Екоефір-99", організованого Тасіс; Гран-прі телефестивалю ВОЗ у Лондоні; лауреат телефестивалю "Єдиний світ-99" у Лондоні; золота медаль в телеконкурсі Спілки журналістів України "Незалежність-99"; Орден Трудової Слави 4 ступеня; лауреат загальнонаціональної програми "Людина року-99"; премія імені Валерія Марченка Українсько-американського бюро захисту прав людини 1998-99 рр.;

премія "Всенародне визнання" за кращу авторську програму року (2000 р.); "Найкращий журналіст 1999 року" — премія фонду "Український вимір". Стажувалася в США: US News&World Report, Gannett News Service (Вашингтон), Голландії, працювала стрінгером у ВВС. Член Спілки журналістів України.

На сьогодні Ольга Герасимюк є народним депутатом України від Блоку "Наша Україна". У зв'язку з цим подала заяву на звільнення з посади генерального продюсера каналу "1+1", яку посідала зіз серпня 2005 року.

maxresdefault_92901457_13391507_10204952306047920_4330853890680796432_o

Снимок