Плітки
Подобається

Оце так притиснув! Опубліковано пристрасне фото Тищенка з дружиною. Таке дітям не покажеш!

22/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так притиснув! Опубліковано пристрасне фото Тищенка з дружиною. Таке дітям не покажеш!

Молода дружина ресторатора і шоумена Миколи Тищенко, Алла Барановська, поділилася пристрасним фото з чоловіком на своїй сторінці у Instagram, передає Корупція.Стар

Популярне: Чим вони в тій Америці займаються? Потап і Каменських здивували всіх ( ВІДЕО)

На фото Алла і Микола мабуть за секунду до поцілунку. Дівчина виглядає неперевершено, на ній довга, чорна, вечірня сукня. Тищенко теж не відстає від красуні-дружини на ньому класичні брюки та біла сорочка.

«Слушаю и повинуюсь. Ох, уж эти красивые мужья… Одни волнения. Говорила мама, неприметного нужно», — прокоментувала фото Барановська.

Читачі дівчини оцінили фото та засипали подружжя компліментами: «Красивая пара, приятно смотреть», «Безумно красивые!», «Ви дуже красива пара», «Николаю нужно приклоняться перед такой красотой», «На данный момент самая красивая пара. Счастья вам и большой большой любви».

Також Алла поставила загадкові хештеги — #скоро #покасекрет. Мабуть це фото зроблено для якогось нового проекту. Ну, що ж з нетерпінням чекаємо подробиць та нових фото!

Нагадаємо, Алла та Микола побралися минулого року, а в цьому у пари народився син. Також дружина молодша від свого чоловіка на 22 роки.