Новини про зірок
Подобається

Набридли? «За допомогою папірця, тримати їх не можливо..» Стало відомо чому Меладзе розігнав «ВіаГру»

21/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Набридли? «За допомогою папірця, тримати їх не можливо..» Стало відомо чому Меладзе розігнав «ВіаГру»

20 червня відомий продюсер Костянтин Меладзе розповів про причини, через які перестає співпрацювати з співачками, передає Корупція.Стар

Популярне: Так ось в чому справа!!! Ані Лорак зізналася в проблемах з психікою, вона не витримує, ви будете в шоці від подробиць

Меладзе поділився тим, що завжди зобов'язує артистів слідувати контракту, в якому прописані досить жорсткі умови. Однак всі вимоги справедливі, тому що відомий композитор не дарма був нагороджений на церемонії вручення премій МУЗ-ТВ і став «Кращим продюсером десятиліття». Досить багато сучасних артистів мріють опинитися на роботі в компанії Velvet Music, яка співпрацює з найпопулярнішими співачками.

Також композитор заявив, що не буде утримувати виконавця, для нього контракт — це формальність. Також він заявив, що підписує контракт для того, щоб в екстрених ситуаціях захистити інтереси виконавця.

Меладзе вважає, що тримати виконавця «за допомогою папірця» неможливо. Продюсер повинен бути захистом і підтримкою для артистів, а коли цей союз розривається — творчість і індивідуальність зникає.