Зіркові скандали
Подобається

«Діти, ваш тато смертельно хворий…»: Антін Мухарський розповів, чому Єгорова не дозволяє йому бачитися з дітьми

21/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Діти, ваш тато смертельно хворий…»: Антін Мухарський розповів, чому Єгорова не дозволяє йому бачитися з дітьми

Колишня пара досі публічно воює, передає Корупція.Стар

Популярне: ЯКІ вони гаряченькі! Відомі українські зірки показали фото з відпустки! Вам стане СПЕКОТНО! (18+)

Екс-подружжя Сніжана Єгорова та Антін Мухарський продовжують з'ясовувати стосунки привселюдно.

Цього разу до підписників своєї сторінки у Facebook звернувся Мухарський. Він повідомив, що вже вісім місяців колишня дружина не дозволяє йому бачитися з дітьми, яких у екс-закоханих троє.

"Ви знаєте, у мене з колишньою дружиною дуже складні стосунки. Та хай би там як… Наші проблеми – це наші проблеми. Я не про те. Ось вже вісім місяців мені не дають бачитися з дітьми! Не відповідають на SMS, на листи, а коли я приходжу в дім, де вони живуть, влаштовують істеричні скандали: "Пішов нах… проклятий бандерівець і націонал-фашист! Діти, не підходьте до нього, бо ваш тато смертельно хворий, ви заразитесь і помрете…" (я не жартую). Діти плачуть. У мене скаче тиск", — поділився із фанами Антін.

Шоумен додав, що у 2013 році "мав необережність" підписати шлюбний контракт, згідно з яким мав платити щомісяця аліменти у розмірі трьох тисяч доларів з подальшою можливістю переглянути цю суму у разі зміни матеріального стану.

"Але з початком революції і війни я втратив роботу і можливість заробляти такі гроші, на чому юристи Єгорової мене і спіймали. Суди вже тягнуться понад три роки, а переглянути фінансові умови контракту я й досі не можу", — розповів Мухарський.

За словами Антіна, на прохання побачитися з дітьми Єгорова відповідає, що спочатку нехай Антін виплатить всі обіцяні аліменти.

"Коли я звертаюся до них з проханням про побачення з дітьми, звучить нагла і цинічна відповідь "Утром дєньгі — вєчєром дєті. Вєчєром дєньгі — утром дєті. Всьо просто: всє дєньгі — всє дєті!", — додав шоумен.


Мухарський публічно звернувся до Єгорової з проханням надати йому право "безперешкодно бачитися з дітьми".