Новини про зірок
Подобається

Горбунов режисер? Новий фільм, та яку роль зіграє Олег ВИННИК! ВПАСТИ МОЖНА!

20/06/2017     Автор: Яна Романська
Горбунов режисер? Новий фільм, та яку роль зіграє Олег ВИННИК! ВПАСТИ МОЖНА!

«Я довго йшов до того, щоб стати продюсером, і, мені здається, цей час настав», — щиросердечно зізнався телеведучий Юрій Горбунов на пітчингу Держкіно, — передає Корупція Стар

Популярне: Фани нажахані!! Лободу і Сєдокову замінували. Деталі вас приголомшать

Новоспечений кінопродюсер представив романтичну комедію «Скажені весілля» (сценарій — Микола Куцик, режисер — Дмитро Малков, виробництво — продакшн Юрія Горбунова, Ірини Костюк та Анни Єлісєєвої «Прототип Продакшн» за підтримки FILM.UA).

Сюжет комедії простий: під час навчання у Франції українка зустріла свою любов — француза, майбутнього кардіохірурга. За тиждень до весілля пара приїжджає в Україну, і батько дівчини — директор сільського клубу — дізнається, що його майбутній зять — афрофранцуз. Перед ним постає питання: «Що люди скажуть?» Герой вирішує зробити все, щоб весілля не відбулося. Але, звичайно, в фіналі переможе любов, а тесть змінить ставлення до майбутнього зятя — це ж комедія.
Як би там не склалося у фільмі буде задіяна величезна кількість українських зірок (як похвалився Горбунов, «ми можемо домовитися з будь-якою зіркою нашого шоу-бізнесу») — судячи з трейлеру, як мінімум Катя Осадча, Маша Єфросиніна та Олег Винник. У презентованому на пітчингу ролику співак так і заявив: «У мене є те, що у нас називають стрижень. Я збираю палаци «Україна» — зберу і кінотеатри! »