Новини про зірок
Подобається

Зірка «на всі гроші»: Павло Зібров розповів, як вперше відчув свою популярність! Ви страшенно здивуєтесь!

18/06/2017     Автор: Яна Романська
Зірка «на всі гроші»: Павло Зібров розповів, як вперше відчув свою популярність! Ви страшенно здивуєтесь!

Відомий український артист Павло Зібров розповів, що на початку своєї пісенної кар’єри вперше відчув свою популярність у Чернівцях. Про це співак розповів у інтерв’ю газеті "Факти", — передає Корупція Стар

Популярне: Оце так перевтілення!!! Ані Лорак вразила яскравим образом на зйомках кліпу

 

"Вперше свою популярність відчув на ринку в Чернівцях, куди відправився після концерту. Пісня лунала з кожної колонки, а люди просили автографи, тягли мене хто шматок м'яса, хто банку молока, хто курку домашню, випивкою намагалися пригостити. Ось тоді я зрозумів, що потрібно готувати свій перший сольний концерт. Цю пісню, як і ще кілька знакових в моїй кар'єрі, називаю "годує", — розповів Зібров.


"Я став співпрацювати з поетами Степаном Галябардою, Юрієм Рибчинським, з яким мріяв познайомитися. Дуже вдячний йому за все. Юрій Євгенович розтлумачив мені все ази створення пісні, розклав все по поличках. Я дивився на генія з придихом і навіть не міг уявити, що ми станемо близькими друзями і він буде хрестити мою дочку", — додав він.

"Спочатку у нас з'явилася "Снігова королева", потім — "Хрещатик". З цією піснею прийшла друга хвиля популярності. "Хрещатик" постійно крутили на радіо, співали у всіх ресторанах, філармоніях, на танцмайданчиках. Я не встигав відбиватися від запрошень виступити, давав в день по два, а то і три концерти "живцем". Чи не менше 40 виступів на місяць виходило", — повідомив Зібров.