Новини про зірок
Подобається

Ви будете вражені!!! Відомий режисер ледь не плаче, говорячи про це. Запасайтесь серветками

16/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ви будете вражені!!! Відомий режисер ледь не плаче, говорячи про це. Запасайтесь серветками

Вже понад три з половиною роки дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського, Марія після жахливого ДТП перебуває в комі, а лікарі борються за життя дівчинки, передає Корупція.Стар

Популярне: ТЕРМІНОВО! Помер відомий актор! Його обожнювали ВСІ! Важко стримати сльози!

Весь цей час батьки Маші намагалися знайти пояснення тому, що сталося і зрозуміти, як жити далі,.Багато в чому їм допомагає робота, заглибившись в яку, можна забути про особисте болю. Але іноді почуття все ж прориваються на волю, тоді зірки дають відверті інтерв'ю.

Після прем'єри свого нового фільму «Рай» Андрій Кончаловський розповів, як пережив сімейну трагедію. Режисер розповів, що шукав нові сенси в житті, будував плани і знаходив нові бажання. Це пробуджувало в ньому спрагу до життя. І все ж іноді Андрія Сергійовича захльостують емоції, і тоді він не в силах стримати сльози.

Кончаловський розповідає, що вони з дружиною Юлією багато в чому по-різному дивляться на життя. Андрій, якому влітку виповниться 80 років, більш позитивна людина, а Юлія — ​​песиміст.

Торкнулися журналісти і тему братніх відносин між двома великими режисерами: Андрієм Кончаловським і Микитою Михалковим. Андрій Сергійович зазначив, що у них з братом прекрасні, дружні відносини, без заздрості або зловтіхи. Іноді брати сперечаються на творчі теми, але завжди підтримують один одного.