Новини про зірок
Подобається

Оце так подробиці! Соломія Вітвіцька розповіла інтимні подробиці відносин з чоловіком! Навіть не посоромилась!

16/06/2017     Автор: Яна Романська
Оце так подробиці! Соломія Вітвіцька розповіла інтимні подробиці відносин з чоловіком! Навіть не посоромилась!

Зірка каналу "1+1" Соломія Вітвіцька, яка у інтерв'ю розповіла про своє подружнє життя, згадала, як її знайомі відреагували на її обранця, — передає Корупція Інфо

Поплурярне: Скільки можна!!! Після цього відео Лорак втратила довіру українських фанатів остаточно. Хоч крихта совісті залишилась?

 

За словами Соломії, вони із чоловіком, режисером та кліпмейкером Владом Кочатковим, до одруження не надто афішували свої стосунки. Ті, хто не знав, що ведуча зустрічається саме з ним, здивувалися вибору Вітвіцької

"Коли я тільки виклала у соцмережу фото букету з написом "Я відповіла "так", було смішно спостерігати за реакцією наших знайомих. Ми з Владом не афішували стосунки, а наші знайомі, які не знали, що ми зустрічаємося з Владом, що це він мій наречений, що я йому сказала "так", довго думали, що це зірка, олігарх, мажор, модель, яку я найняла. Такі були різні версії", — зізналася нам Соломія.

Ведуча додала, що її знайомих здивувало, що вона обрала за чоловіка звичайного хлопця, а не VIP

"Його друзі, коли стало зрозуміло, що ми разом, обговорювали, казали ну от там квіти, Марокко і тут опа, Влад. Звідки? Тобто у людей не було навіть такої думки у голові, що це звичайний хлопець, а не якийсь там вигаданий персонаж", — поділилася Соломія.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 листопада, Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков святкують "шкіряне" весілля. Три роки тому пара обмінялася шлюбними обітницями.