Новини про зірок
Подобається

Тільки не падайте!!! Травесті-діва Монро кардинально змінила імідж. Тепер вона…

15/06/2017     Автор: Яна Романська
Тільки не падайте!!! Травесті-діва Монро кардинально змінила імідж. Тепер вона…

Монро стала "зірковим" репортером "Світського життя", — передає Корупція Стар

Популярне: Терміново! Померла фіналістка шоу «Битва екстрасенсів»! Ви будете шоковані від прочитаного!

Life Ball ("Бал життя") – таку назву має найвидовищніший, найепатажніший та найяскравіший благодійний захід Європи, який з 1993 року кожного червня відбувається у самому серці Відня – на площі перед Ратушею.

На величезній відкритій сцені влаштовується феєричний калейдоскоп з маскарадного шоу, концерту, показу нестандартних мод.

"Бал Життя" привертає увагу до хворих СНІДом та збирає гроші для їхнього лікування. Проте робить це яскраво та видовищно. Грандіозну театралізовану програму щороку відвідують зірки світового модельного та шоу-бізнесу,  а також громадські діячі з усього світу.

Пройтися червоним хідником заходу не гребують найвідоміші люди світу: Шарліз Терон, Пласідо Домінго, Жан-Поль Готьє. А ще – сотні представників ЛГБТ-спільноти, які дають волю фантазії та позують на доріжці у самих чудернацьких, фантастичних і іноді доволі сороміцьких костюмах.

Не дивно, що квитки на бал не дістати вже за кілька місяців до події. Бал популярний не тільки серед геїв, трансвеститів та трансексуалів, а й серед тисяч толерантних європейців, які приїжджають в Відень радіти життю та підтримати тих, кому складніше.

Знімальна група "Світського життя" стала єдиним українським ЗМІ, яке потрапило на захід. Тож, не пропустіть ексклюзивний репортаж вже цієї суботи на каналі "1+1".

Цього разу "зірковим" репортером "Світського життя" стала травесті-артистка Монро, яка серед представників ЛГБТ-спільноти почувається наче риба у воді.

Щоб виглядати яскравіше за інших журналістів, стараннями стилістів програми, Монро з білявки перетворилася на пані з волоссям кольору пожежі.

"Потрібно мати гарну фізичну підготовку, щоб витримати навантаження цього дня, -ділиться враженнями Монро. — У Відні зібралися тисячі журналістів з багатьох країн світу. Тому, щоб звернути увагу зірки на мене, потрібно було дуже голосно кричати. Мені вдалося докричатися до Кончіти Вюрст, яка зараз супер-популярна у Європі. Вона розповіла, що уважно стежила за "Євробаченням" у Києві. Ще мене вразила красою супермодель Наомі Кемпбелл. Час над нею не має влади. До речі, Наомі виявилася гарною ораторкою: коли вона зі сцени промовляла спіч щодо боротьби зі СНІДом, піднялася уся зала! Дуже милою дівчинкою виявилася модель-трансгендер Андреа Пежич. Дивлячись на неї й не скажеш, що вона супермодель з мільйонними гонорарами.  А ще на мене велике враження справила супермодель Аліна Байкова. Щоб узяти в неї інтерв'ю, довелося прориватися у гримерку, і коли охоронець почав заважати зніманням, Аліна сама йому пояснила, чому українське телебачення може бути тут і знімати, і поставила цього охоронця на вході, щоб ніхто нам не заважав!"

Поспілкувалась Монро й з легендарною моделлю, всесвітнім символом тренсексуалів Амандою Лепор.

"Вона одразу мене упізнала, бо ми знайомі ще з 2009 року, коли Аманда вперше приїжджала до Києва, — розповідає Монро. — Це легендарна особистість, проте, дуже легка й мила у спілкуванні. А яка вона мініатюрна!"