Новини про зірок
Подобається

Що з нею не так? Охоронець Лободи побив журналіста! Обурення зашкалює!

15/06/2017     Автор: Яна Романська
Що з нею не так? Охоронець Лободи побив журналіста! Обурення зашкалює!

Нове відео Світлани Лободи — тринадцята історія, зрежисована продюсером співачки Нателлою Кропивиною на суперхіт «Случайная», — передает Корупція Стар

Популярне: Зовсім здуріла?! Крістіна Орбакайте оконфузилась просто на червоній доріжці! Тільки подивіться на це!


Сценарій кліпу продиктований життям популярної артистки: трапляється, що зіркам доводиться стикатися з настирливими папараці, які порушують допустимі межі особистого простору, а жертвами таких ситуацій стають їхні близькі люди. Сама історія кліпу показує, що за своєю суттю вони — самотні люди, а світ блиску, шику і нескінченних спалахів камер — всього лише ілюзія.
За словами Кропивиной — це ще одна глава з книги під назвою «Життя», в якій чітко проілюстровано, що в світі немає випадкових людей, як і не буває випадкових подій, але в той же час одна несподівана зустріч може стати фатальною.
Для реалізації головної концепції кліпу на все про все у команди були добу — рекордні терміни на втілення творчих амбіцій Крапивиной, пов'язані з дуже щільним концертним графіком Лободи.
Саме тому весь кліп просякнутий адреналіном, а кожна деталь в кадрі тому підтвердження. Лазерні конструкції, які спеціально розроблялися під концертний номер у Палаці спорту, стали метафоричним елементом словесного змісту композиції — загублене кохання з необережності.
«Найбільша складність, яка сталася з нами на зйомках банальна: у нас абсолютно не було вільного часу для того, щоб виловити артиста з гастролей і поставити його в кадр, — розповіла 7days.ru Крапівіна. — Від того кліп готувався в стислі терміни. Ми розуміли, що за задумом нам потрібно мінімум дві доби, а за фактом мали тільки одні. І то, як ми працювали, як поспішали, але при цьому чітко виконували завдання — це було дуже екстремально і рівень напруження, звичайно, зашкалював.
Але можу сказати, що коли я дивлюся результат, все було не дарма, бо, що той рівень адреналіну, який в кожному з членів команди був присутній — цим просякнутий весь кліп. І ти дивишся це як кіно, як справжню драму, тому що цей градус — його не сховаєш. Будь-яка творчість — це, в першу чергу, згусток енергії. В даному випадку, звичайно, енергії гартують. А насправді пригод на майданчику було занадто багато: починаючи від розбитої машини, закінчуючи тим, що масовка, яка була запрошена виконувати ролі папараці виступили насправді як папараці, тому що через пару днів в інтернет полізли фотографії зі знімального майданчика і ми зрозуміли , що у деяких з хлопців в руках були дійсно камери, а не муляжі »