Новини про зірок
Подобається

Тільки не червонійте!!! Красунчик Олександр Скічко розповів інтимні подробиці про стосунки з нареченою

14/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тільки не червонійте!!! Красунчик Олександр Скічко розповів інтимні подробиці про стосунки з нареченою

Олександр нині заручений із Єлизаветою Юрушевою, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви не повірите своїм очам!!! Алла Мазур кардинально змінила імідж, це щось нереальне

Скічко невдовзі одружиться із керівницею готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv Єлизаветою Юрушевою. Втім для ведучого це вже другий шлюб.

Першою дружиною Олександра була відома телевізійниця. Про стосунки із обраницею ведучий раніше відкрито не розповсюджувався, але у розмові поділився деталями.

"Я намагаюся взагалі не поширюватися про своє особисте життя, бо не піарюсь на цьому, як прийнято робити в шоу-бізнесі. Вважаю себе потайним в цьому плані людиною, адже стосунки, так само як і гроші, люблять тишу. Виключно тому і прийняв рішення нічого не розповідати про неї. Звичайно, коли ми були одружені і мене прямо запитували: "Це твоя дружина?", я не заперечував, але сам намагався не афішувати цей факт, не робив акцент на сімейному житті. А коли стосунки закінчилися, в цьому взагалі відпала потреба", — зауважив він.

Імені першої дружини Скічко не називає, втім відомо що вона – доволі відома продюсер та редактор та була старшою за хлопця на 10 років.

"Нам було цікаво разом. Ми з колишньою дружиною працювали в одній сфері, відповідно, завжди знаходили теми для обговорення. Ще любили багато подорожувати. У нас була спільна компанія, і ми з задоволенням проводили час з друзями. Всі люди по-різному сприймали наші стосунки через десятирічну різницю у віці. Але мене радував той факт, що друзі беззастережно прийняли мій вибір. На те вони і друзі, щоб не засуджувати, а розуміти", — наголосив Олександр.

Розлучилася пара після чотирирічного шлюбу за спільним бажанням, бо у "кожного з'явився свій світ".

Скічко підкреслює: перша дружина зробила вагомий внесок у його становлення.

А ось із нинішньою нареченою він познайомився по роботі та спочатку дружив.

"Спочатку зав'язалося звичайне товариське спілкування, яке пізніше вилилося в щось більше. Спочатку ми банально пізнавали один одного, тому що зовнішня оболонка дуже оманлива і часом зовсім не відображає правду. Єлизавета зізналася: до того моменту, як ми зблизилися, вона терпіти мене не могла, вважала, що я дуже противна людина", — підкреслює він.

У свої 26 Скічко не боїться вдруге "втратити свободу", оскільки їхні стосунки із коханою дуже гармонійні.

"Вона однозначно моя людина, вона завжди поруч, завжди підтримує і розуміє, вона моє друге "я". Її присутність ніколи мені не заважала, навпаки, допомагала. Це — велике щастя, коли ти любиш і коли тебе хтось надихає, адже сімейне тепло і затишок ніколи не бувають зайвими. Зараз часи, коли чоловік мріє погуляти з друзями, а дружина відпускає його тільки по неділях, — в минулому", — міркує ведучий "Євробачення-2017".

Скічко зауважив, що підтримує офіційний шлюб, втім не є противником спільного проживання до весілля.