Новини про зірок
Подобається

Терміново! Померла фіналістка шоу «Битва екстрасенсів»! Ви будете шоковані від прочитаного!

14/06/2017     Автор: Яна Романська
Терміново! Померла фіналістка шоу «Битва екстрасенсів»! Ви будете шоковані від прочитаного!

Фіналістка російської версії шоу "Битва екстрасенсів" Ілона Новосьолова загинула, випавши з вікна шостого поверху в Москві, — передає Корупція Інфо

Популярне:  Не виспалася??? 39-річна Катерина Клімова прийшла на червону доріжку в одному мереживному топі

Як повідомляє Лайф.ру, за словами одного з мешканців будинку, вона часто скандалила з молодою людиною Артемом бісів і мамою.

"Ілона з хлопцем років зо два тому переїхали сюди. У них регулярно були скандали, вони частенько розпивали спиртне. Могла на сходовій клітці кидати посуд в нього. У цілому, вона хорошим була людиною. Мама з ними не жила, зрідка тільки приїжджала — перевіряла їх . Я був в той момент вдома, чув крики. Годині о третій дня це все сталося ", — розповів сусід Ілони по сходовому майданчику.


Перед смертю, вона сильно посварилася зі своєю коханою людиною. Скандал вибухнув прямо в квартирі ведуньі.

"Він пригрозив їй, що поїде додому в Челябінськ і залишить її, але вона була проти цього категорично. Після сварки він відвернувся буквально на мить і вона, скориставшись моментом, викинулася у вікно, — розповіла співробітникам правоохоронних органів мати Ілони.


Жінка додала, що екстрасенс двічі загрожувала накласти на себе руки.


Екстрасенс Новосьолова була широко відома в ЗМІ не тільки як фіналістка популярного шоу, але і завдяки скандалу зі зміною статі, а також тому, що вона регулярно потрапляла в кримінальну хроніку. У 2013 році Новосьолова та її подругу, яка також є транссексуалом, викрали і вимагали викуп у розмірі 20 млн рублів.


За повідомленнями ЗМІ, Новосьолова була спадковою відьмою і "почала бачити духів у віці 10 років". У школі однолітки Ілони жартували над нею, вчителі теж не злюбили потомственную відьму. У 12 років мама Ілони Новосьолова забрала її зі школи, після цього Ілона жодного разу не відкривала ні оного підручника.

У шостому сезоні шоу вона посіла друге місце і була дуже популярною серед фанатів.

 

 

#вечер#с#друзьями#????

Допис, поширений Илона Новоселова (@ilonanovoselova)