Новини про зірок
Подобається

ШОК!!! Ведучий Євробачення Володимир Остапчук втікає з України, причина вас точно приголомшить

12/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
ШОК!!! Ведучий Євробачення Володимир Остапчук втікає з України, причина вас точно приголомшить

Ведучий "Євробачення-2017" Володимир Остапчук ще напередодні конкурсу збирався емігрувати до Канади, до міста Торонто, передає Корупція.Стар

Популярне: Сенсація!!! Стало відомо, хто замінить Оксану Марченко в «Х-факторі»

За словами Остапчука, відтоді нічого не змінилося і він надалі збирається переїхати з родиною – дружиною та 4-річною донькою, закордон.

"Я не скажу, що мені тут некомфортно. У мене класна робота, у мене непогана зарплата. Тим не менше завжди своїм мозком я був направлений на західний ринок. Я дивлюсь американське ТБ, я слухаю британські радіостанції і частково ми хотіли це для нашої дитини, для того щоб вона виїхала і адаптувалася там чим раніше тим краще. Їй зараз 4 роки", — розповів Остапчук.

Ведучий зізнався, що у нього у Канаді є багато зв'язків на північно-американському телевізійному ринку.

"Звичайно, ми намагалися жити в іншому суспільстві і спробувати який на смак північно-американський телевізійний ринок. У мене там є непогані зв'язки, я намагався придивитися до того ринку і принаймні спробувати. Однак зараз я трошки переглянув свої плани. Будемо пробувати і тут і там", — поділився Володимир.

Наразі родина ведучого мешкає в Україні, та, за словами Остапчука, з осені вони з дружиною записали доньку до канадського садочка.

"Поки дружина і донька мешкають в Україні. З осені ми записалися в садочок і будемо намагатися якимось чином зрозуміти, чи тут, чи там", — підсумував Володимир.