Новини про зірок
Подобається

Батьковими стопами! Стас П’єха показав свого сина та разповів ТАКЕ, що у Вас очі на лоба полізуть!

10/06/2017     Автор: Яна Романська
Батьковими стопами! Стас П’єха показав свого сина та разповів ТАКЕ, що у Вас очі на лоба полізуть!

Співачка Едіта Станіславівна хоче запросити правнуків на ювілейний концерт. В кінці липня артистці виповнюється 80 років. Вона дуже любить малюків — трирічному синові Стаса П'єхи Петі і чотирирічної дочки його сестри Еріки Василини, передає Корупція Стар

Популярне: Зірка серіалу «Кухня» оприлюднила дуже еротичне фото! Це ж просто НЕПОДОБСТВО!

 

У музиканта і випускника четвертої "Фабрики зірок" Стаса П'єхи підростає трирічний син Петро. У минулому році артист розлучився зі своєю дружиною Наталією Горчаковой, а тому хлопчик залишився жити разом з мамою.

Судячи з усього, розставання батьків не позначилося на дитину — все родичі постійно підтримують зв'язок один з одним. Знаменита прабабуся Петі Едіта П'єха збирається представити його широкій громадськості. В кінці липня їй виповнюється 80 років, і артистка сподівається, що в честь її ювілейного концерту двоє правнуків вийдуть з неї на одну сцену. Вона дуже любить малюків і захоплюється їх досягненнями.

«Спритний такий хлопець, причому обдарований не по роках. Ходить в дитячий садок з поглибленим вивченням англійської мови, по-англійськи говорить. І Василина — дочка Еріки, сестри Стаса, теж спритна дівчинка. У них з Петром різниця у віці — всього рік. Я дуже сподіваюся, що в день мого ювілейного концерту вони обидва вийдуть на сцену », — розповіла Едіта Станіславівна.

Відзначається, що протягом двох років після народження Петі знаменита артистка не могла побачити правнука — причиною тому була надмірна завантаженість і відстань. Едіта П'єха прекрасно розуміла, що малюкові буде непросто при поїздках до Москви і назад в Санкт-Петербург. Однак тепер, коли хлопчик підріс, у неї є можливість проводити з ним більше часу.

Untitled-1-770x433.jpg.pagespeed.ce.vYfVyfA_Gh