Плітки
Подобається

З ким живе Дмитро Черкасов? На таку розв’язку ви явно не очікували!

07/06/2017     Автор: Яна Романська
З ким живе Дмитро Черкасов? На таку розв’язку ви явно не очікували!

Фінальний випуск пост-шоу "Холостяк 7. Як вийти заміж" виявився дуже непередбачуваним. А все завдяки його головному герою Дмитру Черкасову і його обраниці — Ліді Немченко з Дніпра.

Популярне: Переможниця «Холостяка» розповіла шокуючу правду про ціль свого перебування на проекті! Ви точно готові це почути?

Мільйони глядачів шоу "Холостяк 7" чекали від пари цікавих історій про їхнє спільне життя, але не здійснилося. Дмитро і Ліда зізналися, що розлучилися відразу ж після закінчення проекту.

Правда, незважаючи на такий поворот подій, Дмитро готовий підтримувати з Лідою дружні стосунки. У своєму Instagram чоловік навіть подякував дівчині за ті глибокі почуття і закоханість, які його давно не відвідували.

xthrfcjd

У своєму недавньому інтерв'ю журналістам порталу "Viva!" Дмитро Черкасов розповів про те, як склалося його життя після шоу.

Екс- "холостяк" зізнався, що після останнього знімального дня він щільно зайнявся своєю спортивною кар'єрою. І не дарма, адже не так давно Черкасов став п'ятикратним чемпіоном Туреччини з плавання.

Нікуди за кордон на відпочинок я не їздив, так як готувався до дуже важливих змагань, які проходять лише раз на 4 роки, і не дарма, адже здобув перемогу. До сих пір дивуюся, як я все зміг і всюди встиг. До сих пір перебуваю в якійсь ейфорії — розповідає Дмитро Черкасов.

На особистому фронті у Дмитра все без змін. Більш того, через насичені тренування йому довелося призупинити ремонт у своїй квартирі, тому він до сих пір живе разом з батьками.

На час зйомок ремонт в квартирі був припинений. А після — займався своєю спортивною кар'єрою, і на будівництво зовсім не було часу. Якби я знайшов супутницю життя, тоді я б намагався якомога швидше його добудувати. А так — це зараз не первинне завдання — зізнається 30-річний плавець.