Новини про зірок
Подобається

ТЕМІНОВО!!! Фанатки схвильовані! Макс Барських втратив свідомість просто в аеропорту! Деталі шокують!

06/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
ТЕМІНОВО!!! Фанатки схвильовані! Макс Барських втратив свідомість просто в аеропорту! Деталі шокують!

Запланований виступ Барських на 4 червня в німецькому місті Мелле скасовано. Артист двічі намагався потрапити на свій концерт, проте обидва рази йому ставало погано перед вильотом: перший раз — вдень, але через погане самопочуття співака рейс довелося перенести на більш пізній час. Барських надали медичну допомогу і поставили крапельницю, — передає Корупція Стар

Популярне: Царівна!!! Володимир Зеленський показав свою красуню-дружину, від неї неможливо очей відвести

 

Пізніше артист знову приїхав в аеропорт і перед самою посадкою знепритомнів, після чого і був госпіталізований. Зараз стан Барських стабільно, лікарі запевняють, що здоров'ю артиста нічого не загрожує, а перевтома викликано багатогодинними перельотами, зміною часових поясів і дуже насиченим концертним графіком, в рамках якого артисту доводиться давати по кілька концертів на день.

На своїй сторінці в Instagram Макс Барських зробив звернення до шанувальників, в якому пообіцяв повернутися до Німеччини з шоу «Тумани» до кінця 2017 року:

«Трапляється так, що наші плани руйнуються: я з великим жалем пишу цей пост і кажу, що сьогоднішній концерт в місті Мелле, Німеччина, не відбудеться станом мого здоров'я. Практично кожен день протягом місяця ми обмінювалися енергіями на концертах, але іноді сили йдуть і потрібно зробити коротку паузу, щоб накопичити їх і рухатися далі. Я і моя команда зробить все залежне від нас, щоб концерт в місті Мелле відбувся до кінця цього року. Що стосується інших виступів і сольних концертів — вони відбутися згідно афіш в ваших роках! Через пару днів я буду в строю і знову зможу розділити з вами свою любов і музику», — підсумував Макс Барських.

Макс Барских госпиталь