Новини про зірок
Подобається

Наречена Віталія Козловського має сумніви щодо нетрадиційної орієнтації свого обранця

06/06/2017     Автор: Яна Романська
Наречена Віталія Козловського має сумніви щодо нетрадиційної орієнтації свого обранця

Попри те, що співак Віталій Козловський заручився зі своєю подругою Раміною, чутки про його нетрадиційну орієнтацію не вщухають і далі. Причому навіть наречена, схоже, до кінця не впевнена у тому, що Віталік віддає перевагу все-таки жінкам. Принаймні такий висновок можна зробити з відповіді Раміни на запитання про орієнтацію її хлопця у програмі "Світське життя".

"Не знаю, насправді, час покаже, бо зараз такі чоловіки, що не зрозуміло, яка орієнтація. Тим більше, в шоу-бізнесі", — сказала Раміна.

Віталік досі не зміг переконати Раміну у своїй гетеросексуальності?
"Багато прикладів: спочатку нормальний, нормальний, а потім якось не на тому боці. Сподіваюся , Віталік не такий, і мені пощастило. Але, на жаль, ніхто не знає крім нього самого", — зазначила наречена Козловського.

Популярне: Такого ще світ не бачив!!! Дочка Дмитра Малікова приголомшила неймовірною сукнею, просто очі на лоба лізуть

 Може, Козловський і сам досі не знає? Відповіддю Козловського на слова нареченої було: "Що ти несеш?".

Втім, сам Віталій спокійно ставиться до цих обговорень. Мовляв, якщо люди говорять, значить ним цікавляться. Козловський не проти обговорення, бо це лише підігріває інтерес
Цікаво, що рівно рік тому Раміна Есхакзай так само говорила про орієнтацію Віталіка. Тоді дівчина зізналася, що Козловський здивував її гетеросексуальністю.