Новини про зірок
Подобається

Залишився тільки тополиний пух: «Іванушок International» не пустили до Києва! Причина Вас шокує!

04/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Залишився тільки тополиний пух: «Іванушок International» не пустили до Києва! Причина Вас шокує!

Російській групі заборонений в'їзд в Україну на три роки
Учасникам російської групи "Іванушки International" на 3 роки заборонили в'їзд в Україну через візит до окупованого Крим в порушення законодавства України. Про це повідомив спікер Державної прикордонної служби Олег Слободян, передає Корупція Стар

Популярне: Яка крута!!! Оля Полякова вразила стильним вбранням


За його словами, російські виконавці прилетіли до Києва ще в середу, 24 травня.
"Ми виявили під час прикордонного паспортного контролю громадян, які прилетіли з Астани, група з 4 осіб – "Іванушки International", громадяни Російської Федерації. У відношенні яких у нас була інформація про те, що вони відвідували окупований Крим, порушуючи законодавство України. Інформація підтвердилася, тому на підставі чинного законодавства було прийнято рішення про недопуск їх через кордон і заборону в'їзду в Україну на три роки , – підкреслив Слободян.

Рішення про заборону в'їзду вже вступило в силу.

Представник ДПСУ зазначив, що члени групи протягом декількох годин не могли вирішити, куди вони будуть летіти з Києва, тому і провели деякий час в аеропорту.

"Дійсно, вони деякий час чекали, коли буде зворотний рейс. Вони десь протягом декількох годин не могли прийняти рішення, куди будуть повертатися. Чи будуть повертатися в Астану, чи будуть їхати до Мінська або до Москви. Зрештою, вони це рішення прийняли", – сказав Слободян, додавши, що артисти поїхали в Мінськ і чекали наступного рейсу.

"Але якихось нестандартних конфліктних ситуацій, або будь-яких інших обмежень прав і свобод громадян, цього, звичайно, не було", – підсумував він.

Як повідомлялося раніше, група "Іванушки International" потрапила до  "чорного списку" бази "Миротворця" за концертну діяльність в анексованому Криму.