Новини про зірок
Подобається

Сама собі клоун: Шокуючі фото з дня народження Наташі Корольової змусять Вас сміятись! Обережно, не надірвіть животи!

02/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сама собі клоун: Шокуючі фото з дня народження Наташі Корольової змусять Вас сміятись! Обережно, не надірвіть животи!

Співачка заплела волосся в кіски і зробила яскравий макіяж. Наташа Корольова днями відзначила свій день народження. Артистці виповнилося 44 роки. У своєму мікроблозі зірка показала, як відзначила це свято, — передає Корупція Стар

Популярне: Наша гордість!!! Тіна Кароль врятувала десятки дитячих життів

 

Сергій Глушко підніс дружині шикарний подарунок — автомобіль Nissan червоного кольору. Саме про таку машину Королева мріяла дуже довго. У день народження мрія знаменитості здійснилася.

Також Наталія показала святковий торт. Триярусна кондитерський виріб було прикрашено ягодами полуниці і чорниці. Торт вінчала корона з білого шоколаду, наповнена ягодами. Поверхня торта була залита червоною кондитерської нугой з чорними вкрапленнями. Відзначимо, що такий же колірної гами — забарвлення «під сонечко» — були і повітряні кулі, що прикрашали кімнату іменинниці.

Новий рік свого життя Королева зустрічала в досить дивному вбранні — в чорних брюках з білими лампасами, чорній футболці з принтом і куртці-косухе з шипами. Свій образ Наталія доповнила різнокольоровими ляпасами на платформі і круглими сонцезахисними окулярами. Своє волосся співачка заплела в дві косички. У макіяжі зірка використовувала червону помаду і чорну підводку для очей.

1_2453 2_1168