Новини про зірок
Подобається

Марія Кожевнікова набрала 40 кілограмів. Ви її точно не впізнаєте! Тільки подивіться (ФОТО)

02/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
Марія Кожевнікова набрала 40 кілограмів. Ви її точно не впізнаєте! Тільки подивіться (ФОТО)

Відома актриса і депутат Держдуми Марія Кожевнікова на своїй сторінці в Instagram опублікувала пост, в якому зізналася, що після другої вагітності набрала 40 кілограм. Також знаменитість додала своє фото в купальнику, демонструючи, як виглядає на сьогоднішній день, — передає Корупція Стар

Популярне: Наша гордість!!! Тіна Кароль врятувала десятки дитячих життів

 

В описі Марія розповіла, що часто жінки звертаються до неї, зізнаючись у страхах народжувати другу або третю дитину, так як їм зовсім не хочеться втрачати хорошу фігуру. Щоб підтримати матусь, актриса розповіла свою історію.

Коли після 7 місяців почала в небаченому темпі рости вага, Кожевнікова серйозно налякалася, так як їла не так вже й багато, пила належну кількість води, але це не допомагало.

Була підозра навіть на діабет, але аналізи, на щастя, не підтвердили хворобу. В результаті лікарі зупинилися на тому, що у неї просто таким чином відбувається гормональна перебудова організму, і тут нічого не поробиш.


На закінчення Марія підкреслила, що всі ці страхи — надумана дурниця. Народжувати потрібно, так як це найбільше щастя для жінки, а всі супутні проблеми можна побороти зусиллям волі.

1496405769_mariya-kozhevnikova-nabrala-40-kilogramm