Тренди
Подобається

ЛЕДІ!!! Ви повинні це знати про яскраві помади, щоб завжди бути «на висоті»

01/06/2017     Автор: Ігор Нагорний
ЛЕДІ!!! Ви повинні це знати про яскраві помади, щоб завжди бути «на висоті»

У цьому сезоні яскрава помада — must have. Причому актуальні навіть не зовсім традиційні для літа темні винні відтінки, — передає Корупція Стар

Популярне: Тільки не це… Померла улюблена актриса, важко стримати сльози. На неї всі рівнялися

Літо — час яскравих насичених кольорів. Губних помад це теж стосується. Якщо вибираєте, ніж нафарбувати губи: нюдовим блиском або коралової помадою, — вибирайте помаду. А щоб образ вийшов ефектним, дотримуйтесь цих рекомендацій візажистів.

1. У разі використання яскравої помади потрібно домогтися бездоганного тону особи. Однак ніякої жорсткої корекції! І постарайтеся використовувати мінімум косметики. Необхідна природність.

2. Якщо є виражені кола під очима, приділіть цій проблемній зоні особлива увага. І вибирайте помаду більш соковитих освіжаючих відтінків, йдіть від косметиці на основі синього і рожевого пігментів.

3. Не знаєте, який стиль макіяжу з яскравою помадою вибрати? Віддайте перевагу класиці: коли губи нафарбовані яскраво, а на очах — тільки туш для вій. Необхідно також добре укласти брови і додати трохи сяйва шкірі (за допомогою хайлайтера).

4. Тим, хто готовий експериментувати, візажисти радять спробувати макіяж, в якому перегукуються текстури косметики на століттях і на губах. Тобто виберіть рідку яскраву помаду і кремоподібні тіні, наприклад, асфальтові або кольору шампанського.

5. Ще один варіант ультрамодного макіяжу з яскравою помадою: монохром. Тобто використовуємо, скажімо, рожевий колір і на губах, і на століттях. Рішення, безумовно, дуже сміливе, проте епатаж і зухвалість в цьому сезоні вітаються!