Зіркові скандали
Подобається

Оце так подробиці!!! Гоша Куценко впереше прокоментував своє розлучення з Марією Порошиною

30/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так подробиці!!! Гоша Куценко впереше прокоментував своє розлучення з Марією Порошиною

Куценко розповів про свій запаморочливий роман з Марією Порошиною, передає Корупція.Стар

Популярне: ТРИМАЙТЕСЯ!!! Юля з «Холостяка» розповіла всю правду про Дмитра Черкасова, ви точно будете в шоці

У студії Лєри Кудрявцевої актор згадав про свій запаморочливий роман з Марією Порошиною і вперше розповів про те, чому вони розлучилися, коли їхній доньці було всього 3 місяці.

Актор без пам'яті закохався в юну красуню, яка поступала до театрального інституту, де він навчався вже на третьому курсі:

"Коли я її вперше побачив, я відразу закохався. Це був не швидкий роман, до яких я звик. У неї був хлопець, і я увів її. Я довго залицявся до неї".

Гоша згадав, як вони з Марією почали жити разом, а через пару років у них народилася донечка Поліна.

"Так сталося, що пройшло три місяці з тих пір, як народилася Поліна, і наша сім'я розвалилася. Це був як раз час нашої "Партійної зони"(телевізійна дискотека в прямому ефірі МУЗ-ТВ). Скажу чесно і відверто – цей світ спокусив мене. І вся ця популярність підкуповувала, і у мене поїхав дах. І тоді я зрадив їй", – розповів Куценко.

Після цього Гошу, за його словами, дуже мучила совість, і він вирішив зізнатися в скоєному. Однак Марія пробачити зраду, за словами актора, не змогла і прогнала його. Зараз Куценко розуміє, що причиною його поведінки частково стало те, що він був не готовий до такої великої відповідальності, як поява на світ доньки. Гоша не приховує, що довгий час після розриву з Марією він шкодував про скоєне.