Новини про зірок
1

Аполлон!!! Ольга Фреймут показала фото з красунчиком-чоловіком, вона йому точно не пара

22/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Аполлон!!! Ольга Фреймут показала фото з красунчиком-чоловіком, вона йому точно не пара

Телеведуча Ольга Фреймут показала фото, на якому зображена в обіймах продюсера Нового каналу Володимира Локотко, передає Корупція.Стар

Популярне: DZIDZIO і Оля Цибульська підірвали всю Україну своїм «цьом»! Тримайтесь міцніше!

Вагітна третьою дитиною українська телеведуча Ольга Фреймут показала спільне фото з коханим, продюсером Нового каналу" Володимир Локотко. Знімок вона оприлюднила в Instagram.

"Щасливі моменти", – написала вона.

З того самого моменту, як громадськість дізналась, що батьком другої дитини Ольги Фреймут є Володимир Локотко, їй немає спокою. По-перше, люди люблять обговорювати зірок, а по-друге, не все в цій історії зрозуміло. Наприклад, коли саме почався їхній роман — не тоді, коли Ольга ще працювала на «Новому каналі», а Локотко був її керівником?..

Замість того, щоб вигадувати плітки, краще почитайте, що з цього приводу розповіла сама Фреймут.

«Він (роман, — МН) почався пізніше, коли ми вже не працювали разом. Пам'ятаю, я працювала в Євпаторії, коли нам подзвонили і сказали, що попередній директор залишив пост, призначений новий. І він дуже красивий.

Всі дівчата-журналістки стали приходити на роботу причепурені, в коротких спідницях. Я сміялася над ними, оскільки тоді була в інших відносинах, у мене не було причин закохуватися. Вперше поспілкувавшись з Володимиром Володимировичем особисто, я відразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-охоронцем на каналі, хоча між нами не було ніяких симпатій і романтики.

Через якийсь час я раптом зрозуміла, що сильно за ним сумую. Ми з ним зустрічалися по роботі, було багато недороблений, недомовленого. Я чесно зізналася, що мені його не вистачає.

Це був як раз той випадок, коли, втрачаючи, знаходиш. Якщо б я не пішла з каналу, могла б і не зрозуміти, як багато означає для мене Володя.

Але ще якийсь час ми з ним спілкувалися тільки як колишні колеги та друзі. А потім трапилася одна історія… Я була в Швейцарії і відвідала могилу Шанель. Вона мій кумир, жінка, якою я захоплююся. Біля її могили я попросила: «Габріель, будь моєю хрещеною». І в той же день Володя написав мені смс, хоча перед цим ми довго не спілкувалися. Для мене це був знак: наші долі склалися як пазл. Наші відносини почалися з цього моменту», — розповіла Ольга в інтерв'ю.

 

Happy moments…

A post shared by FreimutOlia (@freimutolia) on