Новини про зірок
Подобається

Ви її тепер не впізнаєте : Памела Андерсон змінила зовнішність та вразила фанів відвертістю! Це має побачити КОЖЕН (ФОТО)

21/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ви її тепер не впізнаєте : Памела Андерсон змінила зовнішність та вразила фанів відвертістю! Це має побачити КОЖЕН (ФОТО)

Памела Андерсон не має нічого проти пластичних операцій і вважає, що свою зовнішність треба коригувати, якщо вона вам не подобається. Походи до пластичних хірургів Пем почала дуже давно. Її першою операцією було збільшення грудей, — передає Корупція Стар

Популярне: Попереду ЛІТО! Камєнських у чорному купальнику прикрасила обкладинку журналу (ФОТО)

 

Потім актриса, роблячи татуювання, заразилася гепатитом C. Ця хвороба суттєво позначилася на зовнішності акторки, яка стала виглядати набагато старше своїх років.

Памела довго боролася з цим захворюванням і перемогла його. Проте їй довелося витягнути імпланти і повернутися до свого природного розміром грудей.

Після цього Пем стала виглядати набагато краще. Але все ж, знаменитість була не задоволена своєю зовнішністю і нещодавно знову звернулася за допомогою до пластичного хірурга. На цей раз Пем «попрацювала» над своїм обличчям.

Тепер актриса виглядає ровесницею своїх синів, яким 20 та 21 рік. Проте в жінці на знімках важко дізнатися «рятівницю Малібу». Риси обличчя Андерсон змінилися і стали більш шляхетними, однак не всім фанатам зірки ці метаморфози з її зовнішністю припали до душі.

На одному з останній світських заходів Пем була помічена в чорній сукні з великим декольте. Образ знаменитої актриси доповнювали ефектні сережки і стильна зачіска.

MWdwI6