Новини про зірок
Подобається

Ольга Горбачова розповіла усі секрети власної краси! Корисно прочитати КОЖНОМУ!

21/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ольга Горбачова розповіла усі секрети власної краси! Корисно прочитати КОЖНОМУ!

35-річна українська співачка, дружина продюсера Юрія Нікітіна, Ольга Горбачова, завжди бездоганно виглядає, — передає Корупція Стар

Популярне: Попереду ЛІТО! Камєнських у чорному купальнику прикрасила обкладинку журналу (ФОТО)

 

35-річна співачка, телеведуча, екс-солістка групи Артика Ольга Горбачова розповіла ТСН, що допомагає їй завжди бути на висоті і прекрасно виглядати.

За словами Горбачової необхідно багато відпочивати. При цьому вона визнає, що з огляду на сучасний насичений ритм життя — робити це важко.

"Має бути три основних правила відпочинку: їсти, спати і купатися. Все інше, коли ми, наприклад, їдемо відпочивати кудись з сім'єю, — це просто подорож, а не відпочинок. Тому що кожна жінка має приділяти увагу саме собі", — розповіла Горбачова.

Крім того, співачка порадила, робити регулярно собі маски і різні косметичні процедури. А також привести до ладу свій внутрішній світ.

Відзначимо, що минулого року Ольга їздила до Індії, де якраз і займалася своїм внутрішнім світом і пошуком себе. Там вона ще вивчала різні методи зв'язку з духом і матерією. Це все допомогло їй відпочити і привести своє тіло в хорошу фізичну форму.