Новини про зірок
Подобається

Дуже сумно та відверто: Пресняков розповів усю правду про розлучення з Орбакайте

21/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дуже сумно та відверто: Пресняков розповів усю правду про розлучення з Орбакайте

Пресняков відверто розповів про причини краху цивільного шлюбу з Орбакайте.

В ефірі ток-шоу співак відверто розповів про особисте життя і пояснив, через що зруйнувалися його відносини з Крістіною Орбакайте, — Корупція Стар

Популярне: ДОЧЕКАЛИСЬ : Собчак показала всім маленького сина! Ви тільки подивіться на це янголятко!

В ефірі передачі «Секрет на мільйон» Володимир Пресняков зізнався, що старша дочка Примадонни була його першим коханням. Їх роман почався в кінці 80-х, коли Крістіні було всього лише 15 років. А в 1991 році в сім'ї артистів з'явився син Микита. Однак щастя було недовгим: в 1996 році Орбакайте і Пресняков розірвали відносини.

Музикант досі переживає через розставання з Крістіною і вважає, що свого часу вчинив неправильно. Пресняков зізнався, що в молодості страждав згубною залежністю і взагалі вів розгульний спосіб життя.

«У нас була неспляча тусовка. Я гуляв, пропадав ночами. Ми з Льонею Агутіним могли зустрічати світанок на Воробйових горах, ходити по клубах. Крістіна натерпілася. Були й інші жінки. Але ми вже були на межі розставання, і Крістіну це не сильно зачіпало. Про себе давала знати й прибалтійська кров — мені ніколи не говорили нічого », — поділився з Лєрою Кудрявцевою співак.

Орбакайте на багато чого закривала очі й замість переживань вирішила зосередитися на своїй кар'єрі. Володимир зізнався, що успіх цивільної дружини глибоко зачепив його: він не зміг змиритися з тим, що вона стала справжнім лідером. У якийсь момент їх відносини вичерпали себе.

Розрив з Орбакайте дався Преснякову нелегко, але у важкий момент його підтримала Алла Пугачова. Тепер колишнім цивільним подружжям вдається підтримувати теплі відносини.