Новини про зірок
Подобається

ДОЧЕКАЛИСЬ : Собчак показала всім маленького сина! Ви тільки подивіться на це янголятко!

21/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
ДОЧЕКАЛИСЬ : Собчак показала всім маленького сина! Ви тільки подивіться на це янголятко!

Після народження сина Ксенія Собчак заявила, що не має наміру публікувати в мережі фотографії Платона. Телеведуча навіть не стала брати участь у сімейній фотосесії для глянцю, як роблять багато зірок після народження дітей, — передає Корупція Стар

Популярне: Попереду ЛІТО! Камєнських у чорному купальнику прикрасила обкладинку журналу (ФОТО)

 

Тому шанувальникам зоряної пари залишилося лише сподіватися на те, що вдасться побачити обличчя хлопчика, а не тільки його ручку. Але ось Платону вже півроку, а як виглядає малюк, знають тільки найближчі люди Ксенії і Максима.

Однак, мабуть в честь невеликої дати (півріччя сина) Собчак все ж показала, як виглядає її первісток, правда, зі спини. На знімку Платон сидить на руках у своєї бабусі Людмили Нарусової. Як написала Ксенія, зустріч бабусі та онука сталася після довгої розлуки.

Після цього стало очевидним, що Платон подорожував разом з батьками у їх тривалій поїздці: Японія-Венеція-Туреччина. А підписники подумали, що телеведуча залишила Платона на піклування бабусі і встигли охрестити Собчак «матір'ю-зозулею».

По фото видно, що Платон – великий хлопчик росте справжнім богатирем. У свої півроку він виглядає старше свого віку. Фанати вважають, що Платон виросте таким же мужнім красенем, як і його батько.

Screenshot_3-15