Плітки
Подобається

Оце дитина виросла… Донька Віри Брежнєвої ТАКЕ витворила привселюдно, що очам не віриться

18/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце дитина виросла… Донька Віри Брежнєвої ТАКЕ  витворила привселюдно, що очам не віриться

Дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман не приховує, що щаслива у стосунках з обранцем, передає Корупція.Стар

Популярне: Марія Яремчук кардинально змінила імідж!!! Ви її точно не впізнаєте

Дівчина зустрічається з Хоуком вже два роки. Пара не раз влаштовувала спільні поїздки за кордон і з'являлася на вечірках. Бойфренд Соні спеціалізується на зйомках відеороликів про подорожі. У нього є канал на YouTube, де він викладає свою творчість.

Сьогодні молодик відзначає день народження. Соня вирішила присвятитийому зворушливий пост у соціальній мережі, зібравши фотографії різних років. Загальне захоплення викликав колаж, на якому вона поєднала їхні дитячі знімки.

"Щасливого 18-річчя самому коханому Хоуку. Я вдячна Богу, що ти є в моєму житті ось уже два роки. Ти робиш мене неймовірно щасливою, і я тебе люблю", — написала Кіперман в Instagram.

Хлопець подякував коханій і написав, що вона найкраща. В його мікроблозі можна часто зустріти кадри з Сонею. Обранець спадкоємиці Брежнєвої любить фотографувати дівчину нишком, так як несподівані знімки виходять самими живими.

До речі, Хоук встиг познайомитися і з мамою подруги. Віра схвалила вибір дочки. Іноді вона дає Соні поради, як правильно поводитися з хлопцем.