Плітки
Подобається

Стала відома приголомшлива інформація про нову дівчину «холостяка» Іраклі Макацарії, ТІЛЬКИ НЕ ПАДАЙТЕ

17/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Стала відома приголомшлива інформація про нову дівчину «холостяка» Іраклі Макацарії, ТІЛЬКИ НЕ ПАДАЙТЕ

Днями у Києві відбувся кастинг фільму Іраклі Макацарія «Наречений з Грузії». Бажання знятися в головній жіночій ролі виявили більше півтисячі дівчат. Україно-грузинська романтична комедія, яку зараз знімає екс-Холостяк, вийде в кінотеатрах України і Грузії, а також буде проданий в зарубіжні країни, передає Корупція.Стар

Популярне: СЕНСАЦІЯ!!! «Холостяк» одружується, ви точно будете в шоці від його обраниці

За сценарієм, герой картини Давид змушений терміново знайти наречену, а в реальному житті Іраклі Макацарія вже кілька місяців шукає актрису на головну роль.

«Головна героїня – справжня українка, яка втілює в собі незалежний дух і красу цієї країни. Ми зрозуміли, що нам її не знайти в агентствах і вирішили дати шанс звичайним дівчатам спробувати свої сили. Щоб їм було легше перейнятися пропонованими обставинами, ми створили справжнє грузинське застілля, з тамадою, співаками і танцями, а дівчат просили розповісти тост. Ще раз хочу подякувати їм, я неймовірно щасливий і вдячний кожній з красунь, яка відвідала наші незвичайні кінопроби. Цей фільм дуже особисте для мене і я побачив кількох дівчат, які могли б зіграти у фільмі. Зараз я повертаюся в Грузію, але продовжую думати про них», – розповів Іраклі.