Новини про зірок
Подобається

Шокуючий скандал навколо сина Жанни Фріске! Такого ще не чули!

17/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шокуючий скандал навколо сина Жанни Фріске! Такого ще не чули!

Відомому ведучому і шоумена, колишньому цивільному чоловікові і батькові дитини популярної російської співачки Жанни Фріске, яка померла від раку головного мозку влітку 2015 року, Дмитру Шепелєву заборонили залишати територію Росії, — передає Корупція Інфо

Популярне: Вже не той: Світ вражений виглядом Бреда Пітта! Таким його ще не бачили. Більше питань ніж відповідей! Шокуючі ФОТО

 

Підставою послугувала скарга рідних Жанни Фріске. Незважаючи на рішення суду, яке визначило порядок побачень сім'ї співачки з її сином Платоном, близькі зірки досі не побачилися з хлопчиком.

Судові пристави поки що обмежили рух ведучого всього на один місяць — з 1 травня до 1 червня. Однак якщо Шепелєв і далі буде приховувати Платона від рідних, заборона можуть продовжити.

Також проти телезірки можуть порушити адміністративну справу.

Шепелєв вже склав графік побачень рідних Фріске з Платоном. При цьому він наполягає, щоб зустрічі проходили в закритій кімнаті і відразу з усіма родичами співачки — тобто бабусею, дідусем і тіткою хлопчика.

З цим не згоден батько співачки Володимир Фріске. Він зазначив, що кожен з родичів має право індивідуально спілкуватися з малюком. Також він наполягає на тому, щоб зустрічі проходили в розважальному центрі.

Крім того, родичам співачки досі не відоме місцезнаходження Платона.

Нагадаємо, після смерті Жанни Фріске її батьки почали брати участь у різних шоу, в яких звинувачували Дмитра Шепелєва у смерті співачки та рахували гроші, витрачені на лікування. Русфонд звинуватив батьків у розтраті грошей, виділених на лікування зірки, але ті почали звинувачувати Дмитра. Згодом Шепелєв припинив будь-які зв'язки із батьками Фріске і почав самостійно виховувати сина. Нещодавно він зізнався, що так і не розповів йому про смерть мами.