Новини про зірок
Подобається

Дружина Миколи Тищенка шокувала своїм привітанням! Ніхто такого не сподівався!

17/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дружина Миколи Тищенка шокувала своїм привітанням! Ніхто такого не сподівався!

Сьогодні в одного з найкрасивіших чоловіків України, ресторатора Миколи Тищенка, День народження. І молода дружина Алла вирішила привітати його з допомогою зворушливого поста в Instagram, — передає Корупція Стар

Популярне: Вже не той: Світ вражений виглядом Бреда Пітта! Таким його ще не бачили. Більше питань ніж відповідей! Шокуючі ФОТО

 

В тот день три года назад я хотела тебя убить за то, что ты стал на этого слона у самого обрыва, ведь кто-то из тайских мальчишек сказал, что тебе слабо)) И так каждый раз, я как злая причитающая бабуля, а ты самый непослушный и балованный мальчуган))) Невозможно выразить, обьяснить и рассказать здесь какой ты человек. Да и вообще любые слова меркнуть, когда речь заходит о тебе… Есть экранный образ, а есть Ты настоящий. Чуткий, ранимый. Ты пример того самого вида Мужчин, которые занесены в Красную книгу , в тебе сочетаются честь, достоинство, сила, умение любить, прощать. Хочется сказать больше, но это личное. С Днём Рождения, Мужчина, подаривший мне веру в настоящие чувства❤! С Днём Рождения, Мужчина, которому я захотела сказать "Да!"?! С Днём Рождения, Мужчина, который подарил мне семью мечты и вот этого смешнючего комочка, который через год будет бегать и кричать Мама, Папа. Я люблю тебя! P.s. Сегодня Смурф сам впервые перевернулся )))

Допис, поширений Alla Baranovskaya (@allabonya)

 

Всем большое спасибо за поздравления в мой день рождения ! Пожалуйста, сделайте мне подарок — помогите юному футболисту Денису☝? Сейчас Денис не может заниматься любимым видом спорта из-за проблем со здоровьем. Он болен тяжелой, но излечимой болезнью. Ему некому помочь кроме меня. Я принял решение, что все подарки, которые вы хотите мне подарить, я хочу отдать этому маленькому спортсмену. Сильному и смелому мальчику, который борется за жизнь и не хочет умирать. Он мечтает стать великим футболистом! Дорогие мои друзья, давайте ему в этом поможем и осуществим его мечту! Вместо подарков для меня ,пожалуйста ,перечислите деньги для Дениса. Активная ссылка в профиле

Допис, поширений Николай Тищенко (@nikolaytyshchenko)


Сьогодні відомому українському ресторатору і телеведучого Миколи Тищенко виповнилося 45 років. І в цей день його друзі, колеги, співробітники, залатані і шанувальники поспішають привітати з Днем народження. І, звичайно ж, до привітальною приєдналася і його молода дружина – Алла Барановська. На своїй сторінці в соцмережі вона опублікувала привітання з Днем народження. До речі, двомісячний син Миколи теж зробив сюрприз своєму таткові. Про нього в кінці зворушливого послання повідомила щаслива матуся:

«В той день, три роки тому я хотіла тебе вбити за те, що ти став на цього слона біля самого обриву, адже хтось з тайських хлопчиків сказав, що тобі слабо)) І так кожен раз, як я зла голослива бабуся, а ти самий неслухняний і балуваний хлопчина))) Неможливо висловити, пояснити і розповісти тут, який ти чоловік. Та й взагалі будь-які слова тьмяніють, коли мова заходить про тебе… Є екранний образ, а є Ти справжній. Чуйна, ранима. Ти приклад того самого виду Чоловіків, які занесені в Червону книгу, в тобі поєднуються честь, гідність, сила, вміння любити, прощати. Хочеться сказати більше, але це особисте. З Днем Народження, Чоловік, що подарував мені віру в справжні почуття❤! З Днем Народження, Чоловік, якому я захотіла сказати "Так!"! З Днем Народження, Чоловік, який подарував мені сім'ю мрії і ось цього смешнючего грудочки, який через рік буде бігати і кричати Мама, Тато. Я люблю тебе! P. s. Сьогодні Смурф сам вперше перекинувся )))».

До речі, сам Микола Тищенко в цей день вирішив зробити добрий вчинок і допомогти дитині хлопчикові Дениса, у якого виявили важке захворювання судин головного мозку. Ресторатор попросив у всіх своїх знайомих перевести гроші, за які планувалося купити йому подарунок, на благодійний рахунок свого підшефного:

«Дорогі мої друзі і мої улюблені передплатники, всім велике спасибі за привітання в мій день народження!

Я знаю, що ви мене дуже любите, поважаєте, і я випробовую до вас точно такі ж почуття!

Багато хто з вас задають мені питання, що ж тобі подарувати? Так ось. Повідомляю! Найкращим подарунком для мене в день мого ювілею буде допомогу юному футболісту Денису.