Плітки
Подобається

ТРИМАЙТЕСЯ МІЦНІШЕ!!! Пластичний хірург розсекретив таємницю скільки пластичних операцій робила Пугачова

16/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
ТРИМАЙТЕСЯ МІЦНІШЕ!!! Пластичний хірург розсекретив таємницю скільки пластичних операцій робила Пугачова

За словами лікаря, на рахунку співачки більше десятка операцій, завдяки яким їй і в 70 років вдається виглядати бездоганно, передає Корупція.Стар

Популярне: Після третьої дитини: Анна Сєдокова розкрила власний секрет моментального схуднення

Краса і молодий вигляд 68-річної Алли Пугачової вже неодноразово ставали об'єктами для обговорень і різних пліток. Нещодавно пластичний хірург Ілля Кисляков підрахував, скільки операцій співачка зробила для збереження молодості. За словами лікаря, артистка неодноразово робила підтяжку повік, кругову підтяжку обличчя і шийної зони, ліфтинг лоба і брів, щоб підняти кінчики брів, ліпосакцію, пластику колін, ліфтинг середньої зони обличчя, омолодження скул і так далі.

«Я не маю інсайдерської інформації на її рахунок. Тим не менше будь-яка людина схильна до старіння, на даному етапі розвитку медичної науки це – незаперечний факт. Особливо вікові зміни та їх корекція актуальні для людей публічних, у зв'язку з чим всі вони вдаються до послуг косметологів, а на певному етапі – пластичних хірургів. Як правило, це не афішується і всіляко приховується. Але, оцінюючи фотографії різних років професійним поглядом, можна зробити припущення про проведені операції».

Кисляков також зазначив, що він озвучив лише малу частину операцій, які швидше за все були зроблені Примадонні, щоб вона могла залишатися молодою і красивою навіть на сьомому десятку.

«Я перерахував лише невелику частину маленьких хитрощів, до яких ми вдаємося, щоб допомогти нашим улюбленим знаменитостям залишатися красивими і радувати нас далі своєю творчістю.