Новини про зірок
Подобається

Мережа бурхливо обговорює її голі груди: Малий син Ірини Дубцової сфотографував маму

16/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Мережа бурхливо обговорює її голі груди: Малий син Ірини Дубцової сфотографував маму

Ірина Дубцова змусила шанувальників обговорювати її груди

Співачка проводить свою відпустку на березі океану, — Корупція Стар

Популярне: Що з нею сталось??? Маша Єфросиніна шокувала шанувальників власним обличчям (ФОТО)

Ірина Дубцова разом зі своїм сином Артемом вирушила на Мальдіви. Райські острови – улюблене місце відпочинку російської виконавиці, пише Storinka. Саме сюди Дубцова прилітає, щоб відновити сили після насиченого гастрольного графіка. Як підрахувала сама Ірина, за останні два тижні вона побувала в семи країнах. Дубцова відвідала Атирау, Лондон, Ніццу, Амстердам, Канни, Монте-Карло, Рим і Анталію. Передплатники радять зірці не перевтомлюватися і давати собі відпочинок.
Screenshot_7-9
Дубцова послухалася поради шанувальників і тепер ніжиться на Мальдівах. На цей раз компанію зіркової мами склав її син Артем. Звістка про те, що хлопчикові довелося залишити заняття в школі заради відпустки з мамою, сколихнуло фоловерів артистки. Фанати розкритикували вчинок Дубцової, зазначивши, що не варто було в кінці року відволікати сина від навчання.

Щоб відвернути фанатів від обговорення її рішень, Ірина вирішила порадувати їх пікантним знімком. На новій фотографії в записі зірки вона позує в блакитній сукні-сорочки, надягнутому на голе тіло. Крізь тонку тканину проступають обриси пишного бюста Дубцової.

Зазначимо, що фотографом артистки став її син Артем. У хлопчика виходить робити досить непогані фотографії.