Новини про зірок
Подобається

Зайві кілограми чи вагітність?? Фани не без підстав підозрюють Джамалу (ФОТО)

14/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Зайві кілограми чи вагітність?? Фани не без підстав підозрюють Джамалу (ФОТО)

Джамалу підозрюють у вагітності

Співачка помітно погладшала, — Корупція Стар

Популярне: Стильно і романтично: зірка "Дизель Шоу" вийшла заміж, ви онімієте від її нареченого (ФОТО)

Популярна українська співачка Джамала, завдяки перемозі якої міжнародний конкурс "Євробачення-2017" відбувся в Україні, викликала масу обговорень після свого крайнього виступу, пише Хроніка.інфо з посиланням на Хочу.

Так, після того, як артистка представила свою нову пісню I Believe in You, багато шанувальники почали підозрювати, що вона в положенні.

1494774630_18443597_435950283422404_5253566548647346176_n

Приводом для чуток про те, що співачка Джамала готується подарувати первістка своєму чоловікові Бекиру Сулейманову, став просторе вбрання знаменитостей, а також візуальне враження, що голосиста співачка погладшала на кілька кілограмів. У всякому разі, саме про це не перестають говорити соціальні мережі, обговорюючи виступ Джамали.

У коментарях під відео недавнього виступу Джамали в соцмережах знаменитість вже почали вітати з прийдешнє поповнення в її новоспеченій сім'ї, однак сама виконавиця поки ніяк не коментує ці чутки. Тим не менш, кругленький животик зірки неможливо не помітити ні на фото, ні на відео.

Тим часом, прихильники знаменитості з розумінням ставляться до того, що Джамала не поспішає відразу відкривати всі карти. Нагадаємо, переможниця "Євробачення-2016" і її чоловік Бекир Сулейманов одружилися в кінці квітня цього року, після чого відправилися в романтичну подорож до Італії.