Новини про зірок
Подобається

Зірка тижня: вічна мандрівниця Жанна Бадоєва показала дуже чуттєві фото з донькою

11/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Зірка тижня: вічна мандрівниця Жанна Бадоєва показала дуже чуттєві фото з донькою

Жанна Бадоєва показала доньку — свою копію.

Українська ведуча і вічна безжурна мандрівниця Жанна Бадоєва не втомлюється радувати шанувальників веселими фотографіями, — Корупція Стар

Популярне: Сірий плащ і більше нічого: Ані Лорак роздяглась для камери (ФОТО)​

Жанна Бадоєва
instagram.com @zhanna_badoeva

Жанна вміє радіти життю, цього у неї не відняти, і показати себе без макіяжу на смішному селфі з донькою для неї не проблема. Зараз вона живе в Італії і показує час від часу, фрагменти веселого і красивого сімейного життя.

 

Сегодня последний учебный день!!!! Начинаются каникулы)))) я люблю это время, потому что можно его полностью провести с ребёнком!!!! Но часто бывает, что после этого отдыха, самой потом нужно отдохнуть)))))) куда вы собираетесь с детьми, так чтоб и им было интересно и вам ? Ну, если только ни к бабушке отсылать на все каникулы)))))))) я вспоминаю свой отдых на Маврикий, Гостиница Royal Palm , конечно, это рай и для детей и для взрослых)))) #zhannabadoeva

Допис, поширений Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)

Доброго ранку!!!! Страшних, вусатих і веселих вам дівчаток з ранку в стрічку)))))))))) не забувайте веселитися і хихикати))))))) доброго дня)))))…. хотіла бути схожа на Боярського, але вийшов Миколайко…. мені завжди дістаються якісь страшні вуса))))))))…. каналія)))))

В коментарях підписники поаплодували Жанні і Лоліті, але відзначили подібність мами і доньки: «Дуже важливо, щоб мама і дочка були подругами! Ми з моєю теж, так дуріє іноді ? сподіваюся, що з моєю донькою ми теж будемо так близькі», «?? як ви схожі!!!», «Ви просто супер, така справжня? захоплююся Вами?», «Жанна! Ти чарівна навіть без макіяжу!!!!

Трохи раніше Жанна виклала фотографію сімейного сніданку, на якій прекрасно видно, що все у них прекрасно і весело.